Πύργος: Το χρυσό δελτίο με τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ

Το πρακτορείο «Το Τυχερό» του Αθανάσιου Καραγκούνη, πατέρα του γνωστού ποδοσφαιριστή Γιώργου Καραγκούνη, αποδείχθηκε όντως τυχερό για τον "υπερτυχερό" από τον Πύργο, ο οποίος κέρδισε 5,5 εκατομμύρια ευρώ στο Τζόκερ με... 30 ευρώ.

Από χθες νωρίς το πρωί το πρακτορείο γέμισε με δεκάδες πολίτες του Πύργου στην προσπάθεια να μάθουν το όνομα του υπερτυχερού.

Οι υπάλληλοι του πρακτορείου δηλώνουν πάντως άγνοια για τον υπερτυχερό, ο οποίος καταθέτοντας ένα δελτίο εξήντα στηλών σε πλήρες σύστημα με κόστος 30 ευρώ, θα εισπράξει τόσα πολλά χρήματα.

«Επικοινωνήσαμε με τον ΟΠΑΠ και το επιβεβαιώσαμε. Είναι ένα δελτίο αξίας 30 ευρώ. Δεν γνωρίζω το άτομο που έχει παίξει το δελτίο και τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μας» δήλωσε χθες στο «Εθνος» ο Γ. Τερκελέκης.

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο πρακτορείο έχει παράδοση σε κέρδη, αφού από εκεί έχουν φύγει στο παρελθόν οι πρώτοι αριθμοί στο κρατικό και το λαϊκό λαχείο.

Η πόλη του Πύργου γέμισε χθες με τηλεοπτικά συνεργεία από την Αθήνα και την Πάτρα, καθώς τόσο το μεγάλο ποσό του τυχερού δελτίου, όσο και το όνομα του ιδιοκτήτη του πρακτορείου λειτούργησαν σαν μαγνήτες.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης