Πυροσβεστική: Στους 79 οι νεκροί από τις πυρκαγιές - Δεκάδες κλήσεις για αγνοούμενους

Σε 79 ανέρχονται οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σταυρούλα Μαλλίρη.

Η ίδια ανέφερε πως η Πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για καταγραφές αγνοούμενων ατόμων και πρόσθεσε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό των ανθρώπων που αγνοούνται συνεχίζονται και σήμερα ανά οικοδομικό τετράγωνο στις περιοχές Βουτζά, Μάτι και Ραφήνα.

Ο ακριβής αριθμός των αγνοουμένων παραμένει πάντως αδιευκρίνιστος, ενώ η Πυροσβεστική εξακολουθεί να απευθύνει έκκληση στους πολίτες να τηλεφωνούν στο «199» και να δηλώνουν τα στοιχεία των αγνοούμενων.

Μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Πικερμίου – Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς δήλωσε πως συνεχίζεται ο έλεγχος των κατεστραμμένων κατοικιών και εκτίμησε ότι αύριο θα ολοκληρωθεί η διαδικασία. Όπως είπε, μέχρι τώρα έχει ελεγχθεί το 1/3 των σπιτιών που έχει καταστραφεί.

Ερωτηθείς αν εκτιμά ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί, ο ίδιος απάντησε: «Ήμουν μέσα στο μέτωπο, εχω δει πράγματα απίστευτα. Υπάρχουν και άλλοι νεκροί πιστεύω. Εύχομαι να μην γίνει αλλα δυστυχως κάθε μέρα ο αριθμός αυξάνεται».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης