Προχωρά η παρωδία με τις τηλεοπτικές άδειες

Στις 30 Αυγούστου θα γίνει η δημοπρασία για τις τέσσερις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας.Η διαδικασία θα είναι έως και αστεία αφού προβλέπεται πάνω από 100 άτομα να μείνουν επί... τριήμερο χωρίς επικοινωνία σε αποκλεισμένους χώρους ώστε να μην γνωρίζουν τι προσφέρουν οι άλλοι! θα κοιμούνται εκεί!

Να θυμίσουμε ότι στη δημοπρασία θα συμμετέχουν εννέα υποψήφιοι, οι οποίοι θα «χτυπήσουν» τις άδειες και μετά την ανακοίνωση των νικητών του διαγωνισμού θα ακολουθήσει έλεγχος του «πόθεν έσχες» προκειμένου να δικαιολογηθούν τα ποσά τα οποία θα κατατεθούν για την εξασφάλιση της άδειας.

Και μόνο το γεγονός ότι διαγωνίζονται κανονικοί σταθμοί με εκατοντάδες υπαλλήλους , εγκαταστάσεις, προγράμματα κ.λ,π, με ανθρώπους που απλώς έχουν πληρώσει ένα παράβολο 30.000 ευρώ χωρίς να δεσμεύονται ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ, καταντά τον διαγωνισμό παρωδία.

Στο μεταξύ δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε έναν σταθμό να μην παιρνει άδεια και να παραδίδει μηχανηματα, εγκαταστάσεις ακόμα και υπαλλήλους σε έναν που πλειοδότησε και δεν έχει τίποτε.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης