Πάνω από 1.000 κατασχέσεις την ημέρα: Ποιους κυνηγά ο ΣΥΡΙΖΑ:

Πάνω από 1.000 κατασχέσεις την ημέρα και σχεδόν 100 δισ. ευρώ χρέη Ελλήνων προς το Δημόσιο. Ερώτηση προς τους λαλίστατους της κυβέρνησης που όλα τα βλέπουν "αριστερά και θετικά". 

Έχετε καταγράψει σε ποιους ακριβώς γίνονται κατασχέσεις και ποιοι ακριβώς είναι πλέον ΔΙΑ ΒΙΟΥ οφειλέτες δηλαδή θα πεθάνουν με την ρετσινιά του οφειλέτη και χωρίς φορολογικές ενημερότητες δεν θα μπορέσουν ποτέ να επιστρέψουν σε μια ανθρώπινη ζωή;

Με λίγα λόγια ερωτώ: Ποιοι είναι αυτοί που κυνηγάτε;

Η απάντηση είναι σοκαριστική. Κυνηγάτε αυτούς ακριβώς που θα έπρεπε να προστατεύετε. Υπό διωγμό βρίσκονται υπερχρεωμένοι μικροέμποροι, που κάθε φορά που τους πληρώνουν με κάρτα τα χρήματα αυτά δημεύονται. 

Υπό διωγμό είναι άνεργοι που δεν έχουν πια τη μικρή τους επιχείρηση, άνεργοι που δεν έχουν δουλειά αλλά τους φορτώνουν φόρους με τεκμήρια, πτωχευμένοι από την δεκαετία του 80 που δεν τους δίνει κανένα κόμμα δεύτερη ευκαιρία όπως συμβαίνει στην Ευρώπη κ.ο.κ.

Τι κάνει η κυβέρνηση; Έχει αφήσει το θέμα στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Αρχή Δημοσίων Εσόδων, δηλαδή στους δανειστές. Είναι θεατής των φοβερών διωγμών κατά των αδυνάτων, δεν της πέφτει λόγος, έχει υπογράψει να μην ανακατεύεται. Αυτή μπορεί μόνο να υπερηφανεύεται για τα πλεονάσματα που επιτυγχάνει η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Αρχή. Α! ναι Μοιράζει και ένα ξεροκόμματο τα Χριστούγεννα στα θύματα της πολιτικής της ανεπάρκειας για να δείξει ότι ενδιαφέρεται...

Πάνω από 4.000.000 Έλληνες χρωστούν στο Δημόσιο. Οι περισσότεροι ζουν με κατασχέσεις λογαριασμών και τον φόβο της δήμευσης των σπιτιών τους. Είμαστε μια κοινωνία τρόμου όπου οι πολιτικοί και οι πολίτες είναι δυο ξένες μεταξύ τους κοινωνίες.

                         ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης