Οι φωτογραφίες χιλιάδων Ελλήνων πάνω στις φανέλες της Εθνικής ποδοσφαίρου!

αμστελ εθνική

Οι φωτογραφίες μας, μαζί με φωτογραφίες χιλιάδων Ελλήνων φιλάθλων πάνω στις φανέλες των παικτών της εθνικής ομάδας ποδοφσφαίρου! Γίνεται; "Ναι" απαντά ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, η Amstel και να πως:

 Μέσα από μία ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα στο site www.amstel.gr, η Amstel μας προσκαλεί να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες μας για να μπούμε στην επίσημη εμφάνιση προπονήσεων της Εθνικής! Με τον τρόπο αυτό, οι εμφανίσεις των παικτών μας θα γεμίσουν με χιλιάδες φωτογραφίες Ελλήνων και όλοι μας θα έχουμε τη δυνατότητα να βρεθούμε στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας! Πρόκειται για μία ιδιαίτερα πρωτότυπη ενέργεια της Amstel, η οποία έχει ως στόχο να συγκεντρώσει όσους περισσότερους Έλληνες είναι εφικτό και να τους μεταφέρει νοητά, αλλά ουσιαστικά, στο πλευρό της Εθνικής μας.

Η χορηγία της Εθνικής Ομάδας από την Amstel, καθώς και η διαδικτυακή ενέργεια στο www.amstel.gr, επικοινωνούνται μέσα από τη νέα καμπάνια της μάρκας, με κεντρικό μήνυμα «Όλοι μαζί, ένα με την Εθνική». Το πρώτο από τα spot που συνθέτουν την επικοινωνιακή καμπάνια βρίσκεται ήδη στον αέρα.

Με πρωταγωνιστές τους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας (Γιώργος Καραγκούνης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γιάννης Φετφατζίδης) το νέο τηλεοπτικό spot μάς μεταφέρει σε ένα γήπεδο με άδειες κερκίδες, στο οποίο παραδόξως ακούγονται δυνατά τα συνθήματα των Ελλήνων φιλάθλων. Η απορία των παικτών για την προέλευση των συνθημάτων, κατά τη διάρκεια μιας τυπικής προπόνησης, λύνεται όταν συνειδητοποιούν ότι οι φωνές που ακούγονται ρυθμικά προέρχονται από τις εμφανίσεις που φορούν, στις οποίες υπάρχουν οι φωτογραφίες χιλιάδων Ελλήνων.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης