Οι διάσημοι που «ψήφισαν» Ελλάδα και αυτό το καλοκαίρι

Πόλος έλξης για γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο του κινηματογράφου, του τραγουδιού και του αθλητισμού έγινε για ακόμη μία φορά η Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι, με τους περισσότερους να εξυμνούν τις ομορφιές της χώρας με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την αρχή έκανε για ακόμη μία φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με τη λήξη της ποδοσφαιρικής σεζόν επέλεξε για ακόμη μία φορά τη Μεσσηνία που εξελίσσεται σε αγαπημένο του καλοκαιρινό προορισμό.  Μάλιστα, ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους είχε συνάντηση με τον Τραϊανό Δέλλα.

Συνάντηση με έναν παλαίμαχο Έλληνα άσο, τον Γιώργο Καραγκούνη, είχε και ο Ιταλός πρώην ποδοσφαιστής Μάρκο Μετεράτσι, με τους δυο τους να βρίσκονται στην Ακρόπολη της Λίνδου, στη Ρόδο.

Τη Μύκονο επισκέφθηκαν πολλοί αθλητές, μεταξύ τους ο άσος του ΝΒΑ Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ο οποίος δεν πέρασε απαρατήρητος καθώς βλέπει τον κόσμο από τα 2,20 μέτρα.

Από τον καλλιτεχνικό χώρο, την Ύδρα επισκέφθηκε ο Μπόνο των U2 μαζί με τη σύζυγο, τα παιδιά του και φίλους. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε μπροστά στο σπίτι του Λέοναρντ Κοέν. Στη συνέχεια ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε στη Μύκονο.

Τη Μύκονο επισκέφθηκε και το μοντέλο και τηλεπερσόνα Κένταλ Τζένερ, ενώ ερωτευμένη με το κυκλαδονήσι δήλωσε και το μοντέλο Ιζαμπέλ Γκουλάρτ. Στο ίδιο νησί βρέθηκε και ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ, Σκοτ.

Στην Αντίπαρο βρέθηκε ο χολιγουντιανός ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι, ο οποίος επιλέγει συχνά την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Στο ίδιο νησί βρέθηκε και η ελληνοκαναδή ηθοποιός Νία Βαρντάλος, η οποία φιλοξενήθηκε στο σπίτι των καλών της φίλων Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον που περνούν τα καλοκαίρια τους στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, ο Έρικ Κλάπτον βρέθηκε στη Ρόδο για διακοπές με το ιδιωτικό σκάφος «Va Bene».

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης