Νερό Θεόνη: Επέμβαση για το περιβάλλον στην Καρδίτσα

Μια σημαντική πρωτοβουλία για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ανέλαβε το φυσικό μεταλλικό Θεόνη, διοργανώνοντας την Πέμπτη 8 Ιουνίου, μία Δράση Καθαρισμού κεντρικών σημείων της Καρδίτσας.

Ομάδες εθελοντών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του νερού Θεόνη και, σε συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας, καθάρισαν κεντρικά σημεία της Καρδίτσας από σκουπίδια σε μία συμβολική κίνηση επαγρύπνησης του κοινού και των φορέων για
την επιβάρυνση του περιβάλλοντος από τα αυξανόμενα απορρίμματα. Σχετικά με την πρωτοβουλία η Διοίκηση του Θεόνη δήλωσε:
«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ολοκλήρωση της Δράσης Καθαρισμού σε κεντρικά σημεία της πόλης της Καρδίτσας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Το νερό Θεόνη είναι βαθιά
ευαισθητοποιημένο σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και σε αυτό το πλαίσιο προσπαθούμε πάντοτε να προωθούμε ενέργειες που αποσκοπούν στην περεταίρω ενημέρωση του κοινού για τα ζητήματα του πλανήτη αλλά κυρίως στην αφύπνιση και ενεργή συμμέτοχή του σε αυτήν την προσπάθεια.
Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Καρδίτσας για την άμεση ανταπόκρισή στο κάλεσμα του νερού Θεόνη και την άψογη συνεργασία ώστε να υλοποιηθεί αυτή η δράση, ενώ θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες εθελοντών της Καρδίτσας, καθώς η συμβολή τους ήταν καθοριστική!»
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης