Νεκρός από σφαίρες ομογενής στην Αλβανία

Νεκρός Έλληνας ομογενής κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς στο χωριό Βουλιαράτες στην Αλβανία, ύστερα από αστυνομική καταδίωξη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αλβανικής Αστυνομίας: «Ο ομογενής άνοιξε πυρ κατά των ανδρών των αλβανικών ειδικών δυνάμεων (RENEA) και κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών σκοτώθηκε.

Νωρίτερα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο 35χρονος ομογενής στις 10:00 το πρωί της Κυριακής πυροβόλησε στον αέρα στο χωριό Βουλιαράτες, κατά τη διάρκεια της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Αμεσα, στο σημείο των πυροβολισμών έσπευσαν οι αλβανικές δυνάμεις ασφαλείας, όπου ο 35χρονος έβαλε κατά των αστυνομικών, όπως αναφέρει η ανακοίνωση. Στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν τραυματίστηκε κάποιος αστυνομικός, αλλά τα αστυνομικά οχήματα δέχθηκαν πυρά.

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας, Εντι Ράμα, με tweet του, υπερασπίστηκε τη στάση της αλβανικής αστυνομίας, σημειώνοντας ότι «έκανε μόνο τη δουλειά της» και μάλιστα έκανε λόγο για την «απώλεια ζωής ενός τρελού»

«Αγαπητοί γείτονες! Αντί να χαρακτηρίζουμε απαράδεκτο το περιστατικό της απώλειας ζωής ενός τρελού που πυροβόλησε την αστυνομία μας, η οποία έκανε μόνο τη δουλειά της, ας ευχαριστήσουμε μαζί τον Θεό, που δεν χάθηκε κανείς αθώος από μία εξτρεμιστική τρέλα», ανέφερε  χαρακτηριστικά ο Εντι Ράμα ,σε ανάρτησή του στο twitter.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης