Νίκος Νικολόπουλος: «Σύμπλευση» ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ. για τον αποχριστιανισμό της πατρίδας!

Με αφορμή την συζήτηση για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τι τραγική σύμπτωση και κατάπτωση… Ενώ είναι δεκάδες οι κίνδυνοι που έχουν περικυκλώσει τη δόλια πατρίδα και θα περίμενε κανείς εθνική συνεννόηση, στο μόνο σχεδόν θέμα που συμπλέουν Κυβέρνηση και αντιπολίτευση είναι η άρση της βουλευτικής ασυλίας μου!

Με στέλνουν στη Δικαιοσύνη για τις χριστιανικές πεποιθήσεις μου περί του γάμου και της ομοφυλοφιλίας, δήθεν για την παράβαση ενός νόμου που ποτέ δεν ετέλεσα!

Ποιος εχέφρων δεν θα εδικαιούτο να υποθέσει ότι πρόκειται περί ενός «προμελετημένου εγκλήματος» κατά του θεσμού της οικογένειας, του ιερού μυστηρίου του γάμου και της τεκνοποιίας-υιοθεσίας;

Η συζήτηση για την άρση της ασυλίας ήλθε την ίδια μέρα και την ίδια ώρα που η Κυβέρνηση κατέθεσε στην Βουλή Νομοσχέδιο για την δυνατότητα υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Την ίδια ώρα, λοιπόν, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ασκεί στείρα και επικίνδυνη αντιπολίτευση στα μεγάλα εθνικά θέματα, συμφώνησε (δια του αντιπροσώπου του) για πρώτη φορά με το ΣΥΡΙΖΑ να αρθεί η ασυλία μου και να καθίσω στο «σκαμνί» μαζί με τον Μητροπολίτη Πειραιώς, κατά τα όσα προκύπτουν από τα πρακτικά.

Να είναι σίγουροι οι υπερμάχοι του αποχριστιανισμού της πατρίδας μας ότι το δικό μου εδώλιο θ’ αποτελέσει την δική τους πολιτική ταφόπλακα.

Αντλώντας δύναμη από το Θεό και τα όσα πρεσβεύει η Ελληνορθόδοξη εκκλησία μας, θ’ αντιμετωπίσω με χαμόγελο και  πίστη τη δίωξη, όντας βέβαιος ότι θα καταδικασθεί η ποινικοποίηση των ελεύθερων απόψεων μου και η εξαμβλωματική πολιτική συνέργεια ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης