Νέες φοροεπινοήσεις εις βάρος όσων δεν έχουν...

Και τον... αέρα επιχειρεί να φορολογήσει εν μέσω κρίσης το υπ. Οικονομικών. Θα φακελώσει όλους τους Έλληνες ώστε να διαπιστώνει τα καθημερινά τους έξοδα και να φορολογεί τις υπερβάσεις τους..!

Πιο συγκεκριμένα το υπουργείο Οικονομικών απαιτεί από τράπεζες, κλινικές, το χρηματιστήριο, ασφαλιστικές εταιρείες, τα ασφαλιστικά ταμεία κύριας και επικουρικής ασφάλισης, εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κτλ.) να στείλουν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών αναλυτικά στοιχεία για όλους τους πελάτες τους προκειμένου αυτά να διασταυρωθούν με τις δαπάνες και τα εισοδήματα που αναγράφονται στις φορολογικές δηλώσεις κάθε χρόνο και όπου υπάρχουν διαφορές να επιβάλλονται φόροι και αυστηρά πρόστιμα.

Μέχρι και τα κυβικά του νερού που καταναλώνει ένα νοικοκυριό ή της κιλοβατώρες ρεύματος θα γνωρίζει πλέον το υπουργείο Οικονομικών για το κάθε σπίτι, ενώ αναλυτικά στοιχεία για δάνεια, πιστωτικές κάρτες, καταθέσεις, μετοχές κτλ. θα βρίσκονται στους σκληρούς δίσκους του συστήματος TAXIS για συνεχείς διασταυρώσεις.

Η παραπάνω πρακτική αποδεικνύει την πολιτική βούληση του συστήματος. Στόχος είναι πάντοτε η υπερφορολόγηση με κάθε τρόπο. Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο ανάπτυξης αλλά, αντιθέτως υπάρχει ένα πλήθος επινοήσεων για να υφαρπάζονται χρήματα ακόμα και από αυτούς που σίγουρα δεν έχουν.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης