Νέες ποινικές διώξεις για χρέη προς το Δημόσιο σκέπτεται η κυβέρνηση - Προς μονιμοποίηση των 100 δόσεων

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, απελπισμένη από τα άδεια κρατικά ταμεία, μηχανεύεται πλέον τρικ αντίστοιχα με αυτά του Σαμαρά ώστε να εισπράξει χρήματα. Το molonoti.gr, αποκαλύπτει για παράδειγμα ότι τώρα σκέπτονται να αποποινικοποιούνται οι οφειλές προς το Δημόσιο μέχρι 30.000 ευρώ και όχι μέχρι 50.000 ευρώ που ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ πρόσφατα ψήφισε!

Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω κρίσης, επαναφέρει την ποινική δίωξη για ακόμη περισσότερους Έλληνες, μήπως και εισπράξει... Σημειωτέον ότι το σύνολο του πολιτικού συστήματος έχει καταγγείλλει ως αντισυνταγματικές τις ποινικές διώξεις αν δημιουργήθηκαν χωρίς δόλο αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το... θυμάται.

Αποτέλεσμα καθημερινά να καταδικάζονται "φτωχοδιάβολοι" στις δικαστικές αίθουσες και αρκετοί εξ αυτών να φυλακίζονται από αδυναμία πληρωμής της ποινής!

Άλλο τρικ τύπου Σαμαρά: Να υπάρξει φόρος στις αναλήψεις από τα ΑΤΜ όπως αποκάλυψε σήμερα Τρίτη ο Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας σε δημοσιογράφους, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν πρόκειται να φορολογηθούν τα κεφάλαια καταθέσεων.

ΠΡΟΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ

Παράταση της ρύθμισης των 100 δόσεων έως τα τέλη Ιουνίου αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.

Ο ρυθμός υποβολής αιτήσεων ένταξης στη ρύθμιση των 100 δόσεων ξεπερνά τις 25.000 την ημέρα και συνολικά οι αιτήσεις υπερβαίνουν τις 600.000. Το δε ρυθμιζόμενο ποσό αγγίζει τα 3,5 δισ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις του Δημοσίου έχουν υπερβεί τα 350 εκατ. ευρώ.

Το molonoti.gr αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση σκέπτεται να υπάρχει μονίμως η δυνατότητα των 100 δόσεων (όποιος τη χάνει να μπορεί να ξεκινήσει πάλι από εκεί που εγκατέλειψε - δυνατότητα ένταξης στις δόσεις έστω και εκπρόθεσμα κ.α.)

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης