Θάνατοι λουόμενων σε Γύθειο, Πάρο και Χανιά

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από την παραλία Βαθέως του Δήμου Ανατολικής Μάνης, 86χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Γυθείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου.

Στο μεταξύ, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από την παραλία «ΜΑΡΤΣΕΛΟ» Παροικιάς ν. Πάρου, 78χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΑΒΛΕΜΟΝΑ» Σταυρού Ακρωτηρίου Χανίων, 70χρονη ημεδαπή. Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης