Ζευγάρι Ελλήνων: Βοηθήστε μας να φύγουμε για Εδιμβούργο!

"Κουραστήκαμε να είμαστε άνεργοι. Γι αυτό... βοηθήστε μας να φύγουμε"! Ζευγάρι Ελλήνων πωλεί όλη την οικοσυσκευή μέσω του Διαδικτύου και αναφέρει: "Θέλουμε να φύγουμε μόνο με μια βαλίτσα 20 κιλών. Πάμε Εδιμβούργο"! Το ζευγάρι ξεπουλά το νοικοκυριό του όχι για κέρδος αλλά για να έχει κάποια χρήματα ώστε να εγκατασταθεί ομαλά στον επόμενο σταθμό της ζωής του.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες πουλήθηκαν τα μισά: Πίνακες, air condicion, ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα. Το ζευγάρι δημοσιοποίησε 43 κομμάτια με πληροφορίες για το πότε αγοράστηκε το καθένα, σε ποιά τιμή κ.λπ. Που τους βρίσκεις; Στο www.helpusleave.com που σημαίνει "βοηθήστε μας να φύγουμε".

Το θέμα αποκαλύπτει σήμερα η "Καθημερινή" (Λίνα Γιαννάρου) που αναφέρει ότι το ζευγάρι έχει ήδη βγάλει εισιτήρια για τις 11 Οκτωβρίου. Όπως λέγουν επέλεξαν το Εδιμβούργο γιατί είναι "μια όμορφη πόλη φθηνότερη από την Ελλάδα, φιλική στους Έλληνες, που δίδει και επίδομα ανεργείας σε όποιον δεν έχει δουλειά, δεν πληρώνει δημοτικά τέλη και δικαιούtαι επιδόματος ενοικίου"!

Και το ζευγάρι καταλήγει: "Κάναμε υπομονή 4 ολόκληρα χρόνια, χωρίς κανένα αποτέλεσμα".

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης