Ετοιμάζεται το 24ο Συνέδριο Νέων Αγροτών στα Χανιά

αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες προετοιμασίας για την διεξαγωγή του 24ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νέων Αγροτών που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.)από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017.

Το θέμα στο οποίο είναι αφιερωμένο το συνέδριο που τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου, είναι η ελαιοκομία και η προβατοτροφία ως δύο πυλώνες ανάπτυξης της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών που θα διαρκέσει το συνέδριο θα αναζητηθούν τα στοιχεία εκείνα και οι τεχνικές που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα της ελιάς και των προβάτων αλλά και η σύνδεσή τους με το συνολικά προσφερόμενο τοπικό προϊόν που θα αποτελέσει την αιχμή της τοπικής πρότασης για την ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν τρεις προσυνεδριακές εκδηλώσεις από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου με θέματα την ποιότητα του ελαιόλαδου, την ποιότητα της γραβιέρας καθώς και το θέμα του συνεργατισμού.Πρόκειται για θέματα επίκαιρα και σημαντικά για μεγάλο μέρος της χώρας μας.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης