Εισαγόμενη... τραγουδιστή κοκαΐνη από Γερμανία

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής για μεταφορά ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες που είχαν και ύστερα από έγκριση του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών οργάνωσαν ελεγχόμενη επιχείρηση μεταφοράς - παράδοσης ναρκωτικών για να «παγιδέψουν» και να συλλάβουν τους δράστες.

Το πρωί της Τρίτης οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν έναν 33χρονο από τη Νιγηρία και έναν 23χρονο από τη Σομαλία στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν δύο δέματα τα οποία είχαν σταλεί ταχυδρομικά από τη Γερμανία και παραδόθηκαν σε αυτούς μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών. Τα δέματα περιείχαν δίσκους βινυλίου και όπως διαπιστώθηκε στις συσκευασίες τους ήταν επιμελώς κρυμμένη κοκαΐνη.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο 33χρονος θεωρείται ηγετικό μέλος κυκλώματος που ασχολείται με την εισαγωγή στην Ελλάδα, με τη μέθοδο ταχυδρομικών δεμάτων, ποσοτήτων κοκαΐνης και ηρωίνης και από την έρευνα προέκυψε η εμπλοκή του σε παρόμοιες υποθέσεις στη χώρα μας. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 528 γραμμάρια κοκαΐνης, τέσσερις δίσκους βινυλίου μέσα στους οποίους ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά, τρία κινητά τηλέφωνα, 50 ευρώ, ένα πλαστό δελτίο αιτήσεως ασύλου αλλοδαπού και δυο πλαστά σημειώματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Πηγή: 
tovima.gr

Δείτε επίσης