Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Γιατί οι δράστες δεν κάλυπταν τα πρόσωπά τους

Η εκτέλεση του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έγινε με τους δυο δράστες να μην καλύπτουν τα πρόσωπά τους και να αδιαφορούν που τους είδε συνεργάτης του δικηγόρου αλλά και όποιοι έμεπαιναν στον χώρο αναμονής. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι ξένοι εκτελετές, (συνήθως Τσετσένοι) που ήρθαν, δολοφόνησαν και σήμερα έχουν ήδη εγκαταλείψει τη χώρα.

Τώρα τι είδε ο ιατροδικαστής. Από απόσταση περίπου ενάμισι μέτρου, με όπλο μικρού διαμετρήματος 0,7 – 0,8 χιλιοστών η βολίδα του οποίου του τρύπησε τον δεξιό πνεύμονα και ενδεχομένως την καρδιά και ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία, από την ιατροδικαστική εξέταση χωρίς όμως προς το παρόν να έχει γίνει η νεκροτομή.

Η Αστυνομία, εκτιμά ότι οι δύο δράστες, έκλεισαν ραντεβού με το θύμα τους υποτίθεται για να συζητήσουν για μία υπόθεση. Οι δύο άνδρες που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ήταν ηλικίας γύρω στα 35, ο ένας μετρίου αναστήματος και ο άλλος πιο κοντός και φαίνεται να παρέμειναν στο χώρο του δικηγορικού γραφείου της οδού Ασκληπιού για περίπου 20 λεπτά. 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης