Δεν είχε την πρωτότυπη προκήρυξη του ΟΛΑ

Νέα δεδομένα στην έρευνα της αστυνομίας για την τρομοκρατική οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών (ΟΛΑ) δημιουργεί συμπληρωματική έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με ημερομηνία 10 Οκτωβρίου που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα omniatv.com.

Όπως προκύπτει, η προκήρυξη που βρέθηκε στην κατοχή του 42χρονου κατηγορούμενου  για τα εκρηκτικά στην αποθήκη στο Κουκάκι πιθανότατα δεν είναι η πρωτότυπη, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί η Αστυνομία. Αντίθετα, ο συλληφθείς φέρεται να είχε κατεβάσει το ψηφιακό αρχείο από το διαδίκτυο.

Η νέα έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ουσιαστικά διαψεύδει ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της 30ης Σεπτεμβρίου το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ..

Με βάση τα νέα δεδομένα, ο 42χρονος κατέβασε το αρχείο από το Athens Indymedia, όπως ακριβώς έκαναν και οι διαχειριστές ενημερωτικών ιστοσελίδων. Για την αρχική και κατά τα φαινόμενα εσφαλμένη αξιολόγηση των δεδομένων στην υπόθεση φέρεται να ευθύνεται η ανακολουθία ανάμεσα στην πραγματική και την αναγραφόμενη ώρα ανάρτησης του PDF με την προκήρυξη στο Athens Indymedia.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης