Δήμος Αλίμου: Εξοπλισμός για βιοαπόβλητα κα κάδοι ανακύκλωσης

Ο δήμος Αλίμου εξοπλίστηκε από την περιφέρεια Αττικής με ένα απορριματοφόρο συλλογής βιοαποβλήτων, 100 καφέ κάδους για τα οργανικά απόβλητα και συνολικά 400 κυτία εσωτερικού χώρου για ανακύκλωση υλικών, στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωση 2020 και αφορά στο σύνολο των Δήμων της Αττικής. 

Κάλεσμα στους πολίτες της Αττικής «να στηρίξουν την ανακύκλωση», συμπράττοντας ενεργά στην προσπάθεια για το περιβάλλον, απηύθυνε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της παράδοσης σύγχρονου σχετικού εξοπλισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανακύκλωση 2020» της Περιφέρειας Αττικής.

Στη παράδοση προς τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη και τους αντιδήμαρχους του, παρέστησαν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Νότιου Τομέα Δ. Νάνου και Περιβάλλοντος και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Β. Κόκκαλης.

Για το ζήτημα της ανακύκλωσης ο περιφερειάρχης δήλωσε σχετικά:

«Στηρίζουμε έμπρακτα την ανακύκλωση, ενισχύοντας και εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές σε όλους τους δήμους της Αττικής μας. Όμως για την επιτυχία του εγχειρήματος που θα εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, αλλά και περισσότερες θέσεις εργασίας, είναι απαραίτητο να συμπράξουν και οι πολίτες. Μόνο με συντονισμένη προσπάθεια και συμμετοχή όλων, θα δημιουργήσουμε μια Αττική - πρότυπο στην ανακύκλωση, μια «πράσινη» Περιφέρεια, πρωτοπόρο στην Ευρώπη».

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης