Βύρωνας: Θρήνος για τους τρεις νεαρούς που κάηκαν

Στις φλόγες συνεργείο μηχανών

Οδύνη επικρατεί στον Βύρωνα μετά τον χαμό τριών νεαρών σε υπόγειο συνεργείο, όπου εκτελούσαν εργασίες μετατροπής μοτοσικλετών. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στη συμβολή των οδών Χειμάρρας και Αϊδινίου, εντόπισαν νεκρούς τους, Α.Κ. 26 ετών, Κ.Η. 32 ετών και Α.Κ. 35 ετών. Με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 30χρονος ιδιοκτήτης του συνεργείου, Α.Ψ.

Ολα ξεκίνησαν όταν οι τέσσερις φίλοι θέλησαν να πραγματοποιήσουν μετατροπές σε μοτοσικλέτα που θα έπαιρνε μέρος σε αγώνες. Λίγο μετά τις 5.30, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση ότι ήχοι και καπνοί έβγαιναν από το υπόγειο μέρος του συνεργείου. Οταν έφτασαν οι 25 πυροσβέστες με τα 11 οχήματα ήταν ήδη αργά για τους τρεις από τους τέσσερις φίλους.

Το γεγονός ότι οι τρεις νεκροί νεαροί βρέθηκαν στη στενή σκάλα που συνέδεε το υπόγειο με το ισόγειο συνεργείο, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κατάλαβαν ότι κάτι δεν είχε πάει καλά σε κάποια από τις εργασίες τους. Ομως, ήταν γι' αυτούς ήδη αργά. Από τη διαρροή έχασαν τις αισθήσεις τους επιτόπου και εκεί τους βρήκε απανθρακωμένους η Πυροσβεστική...

Στα υλικά που χρησιμοποιούνται στις μετατροπές και βελτιώσεις οχημάτων αναμένεται να στρέψουν την έρευνά τους οι ειδικοί.

Εύφλεκτα και εξαιρετικά επικίνδυνα υλικά, όπως νίτρο, μείγμα με βάση το άζωτο (νος) και βελτιωτικά καυσίμου, σε συνδυασμό με τουρμπίνες και άλλα εργαλεία μπορούν να μετατραπούν σε φονικό όπλο.

Αμεση ήταν η αντίδραση των «μηχανόβιων» φίλων των νεαρών. Στο facebook αλλά και σε άλλα φόρουμ συζητήσεων στο Διαδίκτυο εκατοντάδες ήταν τα συλλυπητήρια μηνύματα. Το συνεργείο, που πρωτολειτούργησε τη δεκαετία του '80, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, αφού οι ιδιοκτήτες του έπαιρναν μέρος και σε αγώνες βελτιωμένων και γρήγορων μηχανών, στους οποίους μάλιστα έχουν διακριθεί 17 φορές.

Πηγή: 
http://molonoti.gr/ με πληροφορίες από Έθνος

Δείτε επίσης