Βίκος Street Relays: Xιλιάδες δρομείς πρόσφεραν αθλητικό υλικό στα σχολεία!

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η επιτυχία του πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου 2018, με την ονομασία Βίκος Street Relays, το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στην Καβάλα.

Χιλιάδες δρομείς πήραν μέρος στα αγωνίσματα 2Χ5 χλμ., 4Χ2,5 χλμ, αλλά και στα 10 χλμ. Veronis Cup που φέτος είχαν αγωνιστικό χαρακτήρα και χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ενώ έγιναν και παιδικές σκυταλοδρομίες 4x50μ. και 4χ100μ.με εξίσου μεγάλη συμμετοχή παιδιών που ήρθαν σε επαφή με τον αθλητισμό και κέρδισαν επάξια το δικό τους μετάλλιο.

Αυτό που έκανε τα Βίκος Street Relays του 2018 να ξεχωρίζουν ήταν και ο κοινωνικός σκοπός τους, καθώς τα έσοδα τους πηγαίνουν για την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία των πόλεων όπου διεξήχθησαν οι σκυταλοδρομίες δρόμου.

Tα Βίκος Street Relays ξεκίνησαν από την Πάτρα, πέρασαν από τη Γλυφάδα, τη Χαλκίδα, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Κοζάνη, τη Λάρισα και τον Πειραιά, κατέληξαν στην Καβάλα, πάντα με πολύ μεγάλη συμμετοχή δρομέων αλλά και πλήθος κόσμου. Σε τρεις πόλεις μάλιστα, την Χαλκίδα, τα Ιωάννινα και τη Λάρισα, τον αγώνα ακολούθησε συναυλία με την Χρύσπα και τον Tonis Sfinos, που ψυχαγώγησαν δρομείς και θεατές.

Για το 2019 τα Βίκος Street Relays ετοιμάζουν πρόγραμμα με περισσότερους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, αρκετοί από τους οποίους θα ενταχθούν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών δρόμου!

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης