"Αριστεροί" διωγμοί με κατασχέσεις άνευ προηγουμένου

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξαπολύσει διωγμούς κατά των Ελλήνων χειρότερους από του Σαμαρά - Βενιζέλο που φάνταζαν να ξεπερνούν και αυτόν τον Ιαβέρη.

Το 2015 πρώτο έτος διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο συνολικός αριθμός των μέτρων αναγκαστικής είσπραξης (κατασχέσεις) που ελήφθησαν από τα τμήματα δικαστικού και νομικής υποστήριξης των ΔΟΥ και των ελεγκτικών κέντρων ανήλθαν σε 746.707.

Την επόμενη χρονιά το κυνηγητό με κατασχέσεις πάσης φύσεως (εις χείρας τρίτων, ενοικίων, καταθέσεων κ.α.) έφτασαν το 1.602.835.

Κάθε ημέρα, γίνονται περισσότερες από 530 κατασχέσεις-δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών, κάτι που έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, που από τις αρχές του έτους έχουν γιγαντωθεί καθώς έχουν προστεθεί και οι αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές.

Εξαιτίας της κρίσης, νοικοκυριά και επιχειρήσεις αφήνουν απλήρωτους φόρου ύψους 1 δισ. ευρώ κάθε μήνα.

Θέλετε και άλλα στοιχεία; Οι οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία έχουν εκτοξευτεί περίπου στα 23 δισ. ευρώ. Οι τάσεις, όπως αναφέρουν οι ειδικοί, είναι ανοδικές. Και αυτό, διότι πολλοί ασφαλισμένοι, κυρίως επαγγελματίες, βρίσκονται πριν από το «λουκέτο».

Τέλος στο πρώτο 5μηνο του έτους έχουν κλείσει 13.280 επιχειρήσεις.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης