Αρετή Τσοχατζοπούλου: Προφυλακίστηκε αν και είναι μητέρα τριών ανηλίκων

Αρετή Τσοχατζοπούλου

Υπάρχουν λοιπόν και χειρότερα για τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Προφυλακίστηκε και η κόρη του, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών που τα συντηρεί η ίδια αφού έχει χωρίσει.  Η κόρη του Ακη θα κρατηθεί στην ίδια πτέρυγα με την έτερη εμπλεκόμενη στην υπόθεση και συνεργάτιδα του πρώην υπουργού Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.

Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα, η κόρη του προσωρινά κρατούμενου πρώην υπουργού, στις 25 Μαΐου 2006 φέρεται  να αγόρασε διαμέρισμα-μεζονέτα στο Κολωνάκι, επιφανείας 402 τετραγωνικών μέτρων. Το επίμαχο ακίνητο εμφανιζόταν να ανήκε στην κατασκευαστική εταιρεία προερχόμενο από αγορά, με πωλήτρια εξωχώρια εταιρεία που ανήκε στον πρώην υπουργό.

«Το μόνο λάθος που έκανε η Αρετή Τσοχατζοπούλου είναι ότι είναι κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου» δήλωσε ο κ. Δημητρακόπουλος, σημειώνοντας ότι η προφυλακισθείσα είναι μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, εκτός γάμου, και μάλιστα ο πατέρας τους δεν συμμετέχει καθόλου στην συντήρησή τους.

Ο κ. Δημητρακόπουλος επιβεβαίωσε ότι η Αρετή Τσοχατζοπούλου έχει γερμανικό διαβατήριο, αλλά όπως είπε η πελάτισσά του σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να κριθεί ύποπτη φυγής εξ αυτού του λόγου, καθώς μέχρι σήμερα εμφανίστηκε στις αρχές όποτε της ζητήθηκε.

Σε ό,τι αφορά την κατηγορία, ο συνήγορος της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καμία σκιά στην αγορά του ακινήτου της Δεινοκράτους στο Κολωνάκι, αφού η πελάτισσά του έχει αποδείξει με στοιχεία ότι αγοράστηκε μετά την πώληση, προηγουμένως, άλλου ακινήτου της οικογένειας.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης