Από 18 Μαίου ξεκινούν οι εσωτερικές πτήσεις στην Ελλάδα

Ενεργοποίηση των εσωτερικών πτήσεων από τις 18 Μαΐου. Αυτό εξετάζει το Μέγαρο Μαξίμου. Τη συγκεκριμένη ημερομηνία της 18ης Μαΐου ανέφερε και ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Καραμανλής μιλώντας στον ΣΚΑΪ, βάζοντας στο τραπέζι και την εναλλακτική ημερομηνία της 25ης Μαΐου. Η απόσταση μιας εβδομάδας, είτε πιο νωρίς είτε πιο αργά, είναι κάτι που στη φάση που βρισκόμαστε δεν μπορεί να αποφευχθεί, καθώς όλα είναι ρευστά και εξαρτώνται από την εξέλιξη της νόσου.

Το ίδιο συμβαίνει άλλωστε και με το άνοιγμα στην εστίαση για την οποία, παρά το γεγονός ότι τελευταία παρουσιάζεται ως επικρατέστερη ημερομηνία η 1η Ιουνίου, δεν μπορεί να αποκλειστεί και η 25η Μαΐου. Επί της αρχής και αυτό είναι κάτι που τονίζουν άπαντες οι κυβερνητικοί παράγοντες, η επιθυμία της κυβέρνησης είναι να υπάρχει άνοιγμα όσο το δυνατόν νωρίτερα και όσο το δυνατόν πιο πολλών κλάδων.

Καμία κυβέρνηση που βλέπει τα κρατικά έσοδα να συρρικνώνονται και τις επαγγελματικές ομάδες να ταλαιπωρούνται δεν επιθυμεί παράταση αυτής της κατάστασης. Πρέπει, ωστόσο, πάντα να υπάρχει το πράσινο φως από τους ειδικούς, καθώς σε μία κατάσταση όπως αυτή που βιώνουμε, ένα πισωγύρισμα μπορεί να αποδειχθεί χειρότερο και πιο οδυνηρό για το μέλλον.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης