Απειλές του Ρουβίκωνα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ευθείες απειλές προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εκτοξεύει η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας».

Ειδικότερα, ηγετικό στέλεχος της ομάδας στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη, θα του το πούμε από κοντά και σύντομα».

Με αφορμή δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το ηγετικό στέλεχος σχολιάζει: «Ο Μητσοτάκης έβγαλε.. τηλεοπτικό διάγγελμα για μας.Το ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της ΝΔ στα καλύτερα του. Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα. Ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα».

Σημειώνεται πως το τελευταίο διάστημα, το συγκεκριμένο στέλεχος εκτοξεύει συνεχώς απειλές μέσω μηνυμάτων του στο διαδίκτυο. Χθες, Τρίτη, έκανε λόγο για νέες επιθέσεις με τις οποίες θα επανέλθει ο Ρουβίκωνας.

«Το ισόγειο του συμβουλίου της επικρατείας ισοπεδώθηκε. Δώσαμε ένα μήνυμα σε όλα αυτά τα λαμόγια-δικαστές που συζητούσαν εκείνη την ώρα στον δεύτερο όροφο το πετσόκομα των συντάξεων. Είμαστε ικανοποιημένοι που με τις μικρές μας δυνάμεις γίναμε έστω και για μια στιγμή η φωνή των γερόντων.Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα…» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook  αναφερόμενος στην επίθεση στο ΣτΕ.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης