Απάνθρωπη στροφή 180 μοιρών στην υπόθεση έκδοσης των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών

Αδιανόητες εξελίξεις στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο. Η Δικαιοσύνη με αξιοπρέπεια αποφάσισε αρχικά να μην εκδοθούν οι τρεις πρώτοι Τούρκοι εκτιμώντας πολύ σωστά ότι κινδυνεύουν με ατίμωση και εξευτελισμό.

Μετά από έντονη τουρκική παρέμβαση στο παρασκήνιο προς την ελληνική κυβέρνηση, όλα άλλαξαν αφού:

α) Οι επόμενοι τρεις Τούρκοι αποφασίστηκε από άλλο Δικαστήριο να εκδωθούν αν και τα στοιχεία της δίκης ήταν πανομοιότυπα με την προηγούμενη!

β) Για τους πρώτους τρεις που είχε αποφασιστεί να μην εκδωθούν έσπευσε εισαγγελέας να επεμβει ζητωντας επανεκδίκαση.

Ο δικηγόρος των 8 Τούρκων κάνει άμεσα προσφυγή στα Ευρωπαίκά Δικαστήρια όπου η δικάιωσή τους είναι βεβαία, ενώ αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ο οποίος πήρε θέση υπέρ της δικαστικής ανατροπής που επιχειρείται.

Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό αν σκεφτεί κανείς ότι ο Ερντογάν έχει δημεύσει τα σπίτια των 8 Τούρκων, έχει κάνει έξωση στις οικογένειες τους και έχει απολύσει και τις 8 συζύγους τους.

Τέλος μόνο θυμηδία προκαλεί το γεγονός ότι την ώρα που επιχειρούν συγκαλυμμένα να στείλουν τους 8 Τούρκους στις φυλακές του Ερντογάν, ο Καμμένος παραληρεί στα ερημοποιημένα νησάκια τους Αιγαίου, βρυχόμενος...

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης