Ανοίκεια επίθεση στον επιχειρηματία Άλκη Πέττα (AVIS)

Η Ελλάδα παραμένει μία χώρα όπου οι πολίτες της, είναι ανυπεράσπιστοι μπρος στην δημοσιογραφική αυθαιρεσία και επιθετικότητα. Τελευταίο παράδειγμα, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κ. Άλκης Πέττας, ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρείας AVIS, ο οποίος χαίρει γενικής εκτίμησης εξ αιτίας του χαμηλού του προφίλ και της αναγνωρισμένης από το σύνολο της αγοράς, καθαρότητάς του. Ο κ. Πέττας φαίνεται ότι στοχοποιήθηκε επειδή έχει προσωπική σχέση με τον αδερφό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, Νίκο. Την επίθεση εξαπέλυσε το τηλεοπτικό κανάλι "Κόντρα".

Οι... "κατηγορίες" ήσαν ότι ο κ. Πέττας αγόρασε ακίνητο στην Εκάλη το 2010, το οποίο νοίκιασε (;) στον Νίκο Παπανδρέου. Οι δημοσιογράφοι περιέγραψαν πόσα δωμάτια έχει η εν λόγω κατοικία, για να καταλήξουν στο "γιατί κάποιος αγοράζει ένα ακίνητο αξίας 1,3 εκατ. ευρώ, για να το νοικιάσει σε κουμπάρο του"..! Επίσης διετυπώθησαν διάφορα υπονοούμενα για την επιχειρηματική ανέλιξη του κ. Πέττα, όταν είναι πασίγνωστο ότι η AVIS, είχε ανοδική πορεία γιατί πρόλαβε την κρίση με μέτρα προσαρμογής όπως είσοδο στις πωλήσεις μεταχειρισμένων, συστηματική ανανέωση του στόλου των αυτοκινήτων της, ευελιξία στις τιμές, νέα πακέτα εξυπηρετήσεων κ.α.

Ο κ. Πέττας κατηγορήθηκε επίσης ότι το... αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πρώην υπουργός κ. Κ. Κουλούρης στο πρόσφατο επεισόδειο που είχε με άνδρες της μονάδας ΔΙΑΣ, ήταν της... AVIS! (μέσω Leasing). Αυτός φαίνεται να ήταν ο δεύτερος λόγος της εναντίον του επίθεσης.

Δεν είναι βέβαιον ότι ο κ. Πέττας θα ασχοληθεί με τα παραπάνω. Ισχυρισμοί του τίποτα, αφήνουν συνήθως εντελώς αδιάφορους, επιχειρηματίες τέτοιου επιπέδου που έχουν να ασχοληθούν με σοβαρότερα πράγματα. Ωστόσο εντυπωσιάζει η ευκολία των επιθέσεων από μερίδα των ΜΜΕ, κατά επιτυχημένων ανθρώπων.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Σχόλια

Το ότι η οικογένεια Παπανδρέου διαμένει σε Εκάλες και Καστρί το καταλαβαίνω. (Και που θα μένανε; Με τον λαουτζίκο στο Περιστέρι;) Αλλά δεν είναι τουλάχιστον ύποπτο πολύ "φίλος" να δίνει 1.300.000 € για αγορά βίλλας 500 τ.μ. (να χωράμε δηλαδή...) το 2010 την οποία να παραχωρεί την επόμενη μέρα στον κολλητό του, τον Νίκο Π.; Πολύ large ρε παιδί μου ο κος AVIS - Πειραιώς Best Leasing! Για την ψυχή της μάνας του θα το κανε. Σίγουρα!

Δείτε επίσης