Ανησυχία για το κόμμα του απατεώνα Σώρρα - Καταζητείται και για την απάτη των 600 δισ. ευρώ - Έχει γραφεία και εκτός Ελλάδος

Το πρόβλημα για τον απατεώνα Αρτέμη Σώρρα δεν είναι τα οκτώ χρόνια κάθειρξης που του έχουν επιβληθεί για απάτη. Στις 5 Απριλίου ζητά να επιβληθούν περιοριστικοί όροι και όχι φυλάκιση χωρίς αναστολή και είναι πιθανό να το επιτύχει. Δεν σώζεται όμως και αυτό γιατί υπάρχει ΚΛΗΣΗ του για διάφορα κακουργήματα από τους εισαγγελείς.

Συγκεκριμένα ο απίστευτος αυτός απατεώνας έχει κληθεί να παρουσιαστεί από την π. Παρασκευή στους αρμόδιους εισαγγελείς - και πλέον φυγομαχεί - για να δώσει εξηγήσεις για τα... 600 δισ. ευρώ που δήθεν έχει, τα χρήματα που εισπραττει από τα μέλη της οργάνωσής τους κ.λ.π.

Έτσι ακόμη και αν του δοθεί η μη φυλάκιση για την υπόθεση της απάτης, μάλλον θα μπει φυλακή για την απάτη των 600 δισ. ευρώ. Δεν τον σώζει λοιπόν το να κρύβεται.

Στο μεταξύ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμίζουν την ανησυχία τους για το κόμμα Σώρρα. Σε κατάθεσή τους στη Βουλή αναφέρουν:

«Η τακτική της ίδρυσης πολιτικού φορέα, ο οποίος χρησιμοποιείται ως άλλοθι για την εκφορά μισαλλόδοξου και ρατσιστικού λόγου και στον οποίο εγκολπώνονται παράνομες δραστηριότητες, έχει δοκιμαστεί ξανά στη χώρα μας. Ήδη έχουμε ένα κόμμα στο ελληνικό Κοινοβούλιο που ακροβατεί καθημερινά στα όρια της νομιμότητας, ενώ μέλη και υψηλόβαθμα στελέχη του δικάζονται αυτήν την στιγμή για κακουργηματικές πράξεις».

Όπως αναφέρουν, «η οργάνωση φαίνεται να διαθέτει περί τα 210 γραφεία στην Ελλάδα και περίπου άλλα 10 σε άλλες χώρες του κόσμου και στην ηλεκτρονική της σελίδα εμφανίζεται και σύνδεσμος, που είναι υπό κατασκευή, για τον «πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις»

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης