Ανάγκη ίδρυσης πανελλαδικού Σωματείου στις Μεταφορές - Παρέμβαση στη σύσκεψη των Τρικάλων

Μεγάλη συνάντηση σήμερα στα Τρίκαλα του κλάδου των Μεταφορών με θέμα πιθανές κινητοποιήσεις αντίστοιχες με αυτές των αγροτών. Ωστόσο σημαντική είναι η παρέμβαση τριων Σωματείων από την Αχαία που κατέθεσαν πρόταση για την ίδρυση πανελλαδικού Υπερφορέα με το παρακάτω κείμενό τους: 

"Ενώ ο κλάδος των Μεταφορών που υπηρετούμε με συνέπεια και αγάπη, έχει ΚΟΙΝΑ προβλήματα για όλους μας,  εν τούτοις υπάρχει μια ΜΟΝΙΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ στη μεταξύ μας συνεννόηση εξ αιτίας της ύπαρξης πολλών σωματείων που λειτουργούν διάσπαρτα και αποσπασματικά.

Αυτή η αδυναμία φοβούμεθα ότι θα επιβεβαιωθεί και σήμερα στην τόσο σημαντική σύσκεψη του κλάδου στα Τρίκαλα. Το πιθανότερο είναι να μην μπορέσει ο κλάδος να καταλήξει σε ενιαίες αποφάσεις και δράσεις.

Μα βάση τα παραπάνω ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ με κάθε επίσημο τρόπο την ΙΔΡΥΣΗ ενός νέου ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΥΠΕΡΦΟΡΕΑ στον οποίο θα εγγραφούμε ΟΛΟΙ. Ένα φορέα από τον οποίο δεν θα λείπει κανείς μας και ο οποίος με μια νόμιμη εκλεγμένη διοίκηση θα μπορεί γρήγορα και με ενωτική δράση να υπερασπίζεται το ΣΥΝΟΛΟ των διεκδικήσεών μας.

Στο νέο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ Σωματείο εμείς δηλώνουμε ότι θα μείνουμε απλοί στρατιώτες με τη μέγιστη δυνατ΄ξ προσφορά, μη διεκδικώντας θέσεις στο νέο ΔΣ.

Η εν λόγω πρότασή μας έχει εγκριθεί από τα μέλη μας ως ιδιαιτέρως αναγκαία και σοβαρή και θα θέλαμε να συζητηθεί με την δέουσα προσοχή".

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης