Έκτακτη σύσκεψη για τον κορωνοϊό από την κυβέρνηση - Ανησυχία από τα εισαγόμενα κρούσματα, τα πανηγύρια, την αδιαφορία των πολιτών

Συναγερμός στην κυβέρνηση από τον φόβο να βιώσει η χώρα αυτό που αρχικά απέφυγε: Την πανδημία. Τα πολλά εισαγόμενα κρούσματα, τα πανηγύρια και η αδιαφορία των πολιτών για προφύλαξη φέρνουν έκτακτη σύσκεψη για τηνναμεση λήψη μέτρων.

Στις 12:30 το μεσημέρι λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τη μορφή τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να συζητηθεί η πορεία υλοποίησης του επιχειρησιακού εχεδίου ελέγχων στις πύλες εισόδου.

Στο σχέδιο συμμετέχουν και στελέχη από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ενοπλες Δυνάμεις ώστε να ενισχυθεί το δυναμικό των μικτών κλιμακίων, υπό τον επιχειρησιακό συντονισμό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. 

Στην τηλεδιάσκεψη, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα συμμετέχουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ακόμη, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού 'Εργου Ακης Σκέρτσος, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Θεόδωρος Κλιάρης, ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή Μιχάλης Μπεκίρης, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο Καθηγητής της Επιστήμης των Δεδομένων και Λειτουργιών Κίμωνας Δρακόπουλος.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης