Εικονικοί φόροι αποβουλιάζουν την χώρα

Οι εικονικοί φόροι θα αποβουλιάξουν την χώρα

 

Πάντοτε σε αυτή την χώρα, υπήρχαν ισχυροί δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των εκάστοτε κυβερνώντων και πολιτών. Η εξουσία αφουγκραζόταν τον ανώνυμο πολίτη και στην χειρότερη των περιπτώσεων τουλάχιστον ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ακόμα και αυτό που δεν είχε πρόθεση να πραγματοποιήσει. Υποσχόταν γιατί ΑΚΟΥΓΕ.

Είναι η πρώτη φορά που η επικοινωνία κυβερνώντων - κοινωνίας έχει πλήρως διακοπεί. Οι άνθρωποι ξυπνούν ένα πρωί και μαθαίνουν στην πράξη τα εις βάρος τους σκληρά μέρα που εφαρμόζουν οι της εξουσίας! (που ούτε ακούν, ούτε ενδιαφέρονται να ακούσουν...).

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αγνοεί ότι το 2014 θα φορολογηθεί σκληρότερα από ποτέ για απολύτως ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΆ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ. Δηλαδή το βιοτικό επίπεδο των περισσοτέρων θα καταρρεύσει προς την φτωχοποίηση μέσω αδιανόητα άδικων κεφαλικών φόρων. 

Τα χρήματα που θα δαπανήσουν φέτος οι φορολογούμενοι (για να αγοράζουν ακίνητα, μετοχές, ομόλογα, έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου, μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων ή να ανεγείρουν οικοδομές καθώς και τα κεφάλαια που θα διαθέτουν για να συστήνουν νέες επιχειρήσεις) θα προστίθενται στα ποσά των... υπόλοιπων τεκμηρίων που ήδη ισχύουν! Έτσι θα εμφανίζεται ένα ψευδέστατο υψηλό εισόδημα που δεν έχεις. Με αυτό θα φορολογηθείς.

Αυτά τα μέτρα θα αποβουλιάξουν  τις ελληνικές οικογένειες. Θα καταστραφούν χιλιάδες άνθρωποι που θα γίνουν μια νέα γενιά φορο-οφειλετών χωρίς να ευθύνονται στο ελάχιστο. Και θα στέλνονται στα ποινικά ως απατεώνες.

Αυτή είναι η Ελλάδα του δικομματισμού που κυβερνά.