Είμαστε μόνοι μας

Είμαστε μόνοι μας

Θα είμαι ξεκάθαρος : Όλα όσα είπε ο Μπαλτάκος για τον κ. Σαμαρά είναι μεγάλες αλήθειες. Περιέγραψε με απόλυτη ακρίβεια και κάθε λεπτομέρεια γιατί γίνονται οι προφυλακίσεις βουλευτών της ΧΑ, πως η Δικαιοσύνη σε αυτό το υψηλό επίπεδο ελέγχεται απο αυτόν, πως η χώρα διοικείται από ένα σύγχρονο Μακιαβέλι ονόματι Σαμαρά, ο οποίος μπροστά στους πολιτικούς του στόχους δεν υπολογίζει τίποτε. : Ούτε την αλήθεια, ούτε θεσμούς, ούτε την .ιδια την δημοκρατική λειτουργία της χώρας.

Σε ένα οποιαδήποτε πολιτισμένο έθνος αυτές οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις που περιγράφουν έναν ακροδεξιό πρωθυπουργό που κυβερνά με μια μικρή ομάδα ομογάλακτών του χωρίς να υπολογίζει τίποτε, θα είχαν ρίξει την κυβέρνηση. Δεν θα άντεχε από την πίεση του Τύπου και την εξέγερση της αντιπολίτευσης.

Δείτε όμως την εν Ελλάδι κατάντια της ελληνικής δημοσιογραφίας. Δείτε την μαζική εκστρατεία ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ των βαθιά αντιδημοκρατικών και επικίνδυνων χειρισμών Σαμαρά στην υπόθεση της "Χρυσής Αυγής", όπως αποκαλύπτονται μέσω του βίντεο Μπαλτάκου. Το σύνολο σχεδόν των κεντρικών ΜΜΕ (δημοσιογράφοι και κανάλια) επιχειρούν να εμφανίσουν ως μοναδικό υπεύθυνο του σκανδάλου τον ίδιο τον κ. Μπαλτάκο, "αθωώνοντας" τον πρωθυπουργό.

Όλοι αυτοί γνωρίζουν ότι ο κ. Σαμαράς έχει ένα γραφείο ειδικών αποστολών δίπλα του (μέλος αυτού του γραφείου και ο Μπαλτάκος) που καθημερινά διαμορφώνει επικοινωνιακά "αυτό που πολιτικά πρέπει". Γνωρίζουν ότι ο Μπαλτάκος είπε αλήθεια. και τι κάνουν; Συγκαλύπτουν με ένα ελεεινό και πρόστυχο τρόπο.

Πάρτε το είδηση : Είμαστε μόνοι μας. Κάθε πολίτης είναι τραγικά μόνος του. Δεν υπάρχει Τύπος να δώσει μαζί του την μάχη για τα δίκαιά του. Ακόμα και η αντιπολίτευση είναι αφοπλισμένη, κάτι σαν άλλοθι για να υπάρχει η ομάδα Σαμαρά που κυβερνά.

Ποτέ δεν ήταν χειρότερα στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει τίποτε : Πολιτικοί , Τύπος, Θεσμοί, κανόνες, τα πάντα έχουν αποδομηθεί. Είμαστε μόνοι μας.