Δικαιοσύνη και Χρυσή Αυγή

Η Δικαιοσύνη πρέπει να επέμβει

Η δραστηριότητα της "Χρυσής Αυγής" είναι εμφανώς παραβατική. Μέλη της... περιπολούν στους δρόμους σκορπώντας τον τρόμο. Εισβάλουν σε καταστήματα και δέρνουν ανύποπτους ανθρώπους (αλλοδαπούς). Κυνηγούν άλλους στο μετρό, στις γειτονιές, στις πλατείες. Αναλαμβάνουν και ειδικές αποστολές όπως να διώχνουν ανθρώπους από σπίτια, να εκκαθαρίζουν πεζοδρόμια από μικροπωλητές κ.α.

Είναι προφανές ότι το σύνολο αυτών των ενεργειών είναι ποινικά κολάσιμο. Και είναι επίσης προφανές ότι έχει έρθει η ώρα να επέμβει η Δικαιοσύνη. Είναι αδιανόητο σε ολόκληρη την χώρα να καταγράφονται κρούσματα βίας με τους δράστες να είναι γνωστοί (και να κομπάζουν τηλεοπτικά γι αυτά) και η Δικαιοσύνη να είναι θεατής. Μιλάμε δε για μια Δικαιοσύνη που επιτέλους είναι στο μέτρο του δυνατού ανεξάρτητη, δεν ποδηγετείται πια από το πολιτικό σύστημα και έχει την πλήρη δυνατότητα να πράξει ότι πρέπει.

Αν η Δικαιοσύνη δεν σπεύσει, τα χειρότερα έρχονται. Δεν είναι μακρυά η ημέρα που θα έχουμε νεκρούς. Προς το παρόν οι ξυλοδαρμοί ανθρώπων τους στέλνουν στα νοσοκομεία. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι σε λίγο δεν θα τους στέλνουν στα νεκροταφεία;

Η Δικαιοσύνη όχι μόνο πρέπει να επέμβει αλλά επιβάλλεται να τιμωρεί σκληρά την απάνθρωπη αυτή συμπεριφορά, προς παραδειγματισμό. Αν παραμείνει θεατής η χώρα θα ζήσει περιστατικά ζούγκλας που θα αποδομήσουν τραγικά την ελληνική κοινωνία.

                   molonoti.gr