Δεν υπάρχει Αριστερά στην Ελλάδα

Δεν υπάρχει Αριστερά στην Ελλάδα

 

Λυπάμαι. Λυπάμαι, δεν υπάρχει τίποτε στον πολιτικό χάρτη της χώρας που να δίδει τον ελάχιστο έστω αγώνα υπέρ της κοινωνίας και των αδυνάτων. Λείπει εντελώς και η Αριστερά. Ο κ. Σαμαράς κυβερνά χωρίς αντίπαλο. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Η κυβέρνησή του βάζει φόρους, αδικεί απάνθρωπα τους απλούς ανθρώπους και η αντιπολίτευση γιατί μάχεται; Για τις... κάλπες στην Βουλή. Αν θα είναι 7 ή 3..!

Που είναι η Αριστερά να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να σταματήσουν αμέσως οι φορο-συλλήψεις; Πρόκειται για φιλήσυχους οικογενειάρχες που τους κατέστρεψε η πρωτοφανής ύφεση και αντί μέτρων ανακούφισης τους συλλαμβάνουν κιόλας!

Που είναι η Αριστερά να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να μηδενιστούν τα δικαστικά παράβολα που έχουν κάνει απρόσιτη την Δικαιοσύνη στην μεσαία και κατώτερη τάξη (και αποβουλιάζουν τους ήδη κατεστραμμένους οικονομικά συλληφθέντες;)

Μπορεί κανείς να απαρριθμεί επί ώρες πόσα θα μπορούσε να ΑΠΑΙΤΕΙ  η Αριστερά - και να τα κερδίζει - υπέρ της κοινωνίας. Όμως έχει χαθεί, σε μια αδιέξοδη πολιτική περιδίνηση. Έχει χάσει την μιλιά της. Έχει γίνει θεατής του οικονομικού εγκλήματος που συντελείται στην χώρα. Ψελλίζει μόνον απαντήσεις σε κάθε σκληρό μέτρο που ανακοινώνουν και δεν έχει ιδέα για το τι ζουν οι Έλληνες έξω από το πολιτικό παιχνί και τα τηλεπαράθυρα.

Που είναι η Κεντροαριστερά στην χώρα; Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα σκληρό δεξιό μνημονιακό κόμμα. Η ΔΗΜΑΡ το κόμμα της διαρκούς παραπλάνησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα των τηλεπαραθύρων και των σελτίων τύπου. Με 30% και ακόμα δεν έχει σχέδιο. Και το ΚΚΕ παραμένει σε αυτή την δύσκολη εποχή που τόσο ανάγκη το έχει η κοινωνία κόμμα - παρατηρητής.

Δεν υπάρχει Αριστερά να αγωνιστεί για τους πολίτες στην Ελλάδα. Τους συλλαμβάνουν, τους κατακλέβουν, τους οδηγούν στην ανέχεια ακριβώς γιατί δεν υπάρχει αριστερά.

                               molonoti.gr