Αυτοί οι καλοί άνθρωποι...

Αυτοί οι καλοί άνθρωποι...

Αν ήταν ταινία πλοκής με καλούς και κακούς, ούτε ένας θεατής δεν θα πίστευε ότι όλοι οι... κακοί θα μαρτύραγαν. Κάποιοι βρε αδερφέ θα κράταγαν, δεν θα μίλαγαν. "Μάγκες".  Σε μια κομπίνα που την έκαναν πολλοί, δεν καρφώνουν όλοι όλους! Δεν θα ήταν πειστικό το σενάριο! Όλοι οι κακοί μετά έγιναν καλοί; Σιγά το έργο.

Αυτά στις ταινίες. Γιατί στην ζωή δείτε : Οι καθωσπρέπει κύριοι που κατέκλεψαν το κράτος στα εξοπλιστικά προγράμματα μιλούν ΟΛΟΙ. Πρώτος και καλύτερος ο Ζήγρας που είναι πια ελεύθερος χωρίς κανείς να γνωρίζει αν επέστρεψε ένα ευρώ ή πόσα του έμειναν "κάπου". Και δεν είναι ο μόνος. Οι άνθρωποι της καλής κοινωνίας που έκλεβαν, έκλεβαν, έκλεβαν τώρα μιλούν, μιλούν, μιλούν για να σωθούν. Καρφώνουν 
τους πάντες για να γλυτώσουν οι ίδιοι!

Έτσι λοιπόν, νέους λογαριασμούς και πρόσωπα όπου έδωσε χρήματα, θα αποκαλύψει σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας Πάνος Ευσταθίου, τελευταίος κρίκος - μέχρι στιγμής - στην αλυσίδα των παθωσπρέπει πιασάκηδων. Θα εμφανιστεί την ερχόμενη εβδομάδα για να αποκαλύψει και νέα ονόματα στον ανακριτή με βάση στοιχεία, τα οποία έφτασαν πρόσφατα από τράπεζες της Ελβετίας με διαδρομές χρήματος προς ήδη γνωστούς κατηγορουμένους αλλά και πρόσωπα - έκπληξη.

Στα εξοπλιστικά δεν υπάρχουν καλοί και κακοί λοιπόν. Υπάρχουν κακοί, που παρίσταναν στην κοινωνία τους "πλούσιους καλούς" και στο τέλος γίνονται όλοι "προφυλακισμένοι καλοί". Καρφώνοντας μέχρι και τον υπηρέτη τους. Μιλάμε πολύ καλοί άνθρωποι έτσι; Και τότε και τώρα.