Στον εικονικό κόσμο του ψεύδους τους (πολιτικές διώξεις, προσλήψεις, επιδόματα) στο τέλος τίποτε δεν τους βγαίνει

Στον πλαστό - εικονικό κόσμου που καθημερινά συντηρεί αυτή η κυβέρνηση θα δώσουν 9 δισ. πίσω στους συναταξιούχους, θα προσλάβουν 34.500 Δημόσιους υπαλλήλους (αλλά μέτα τις εκλογές), θριαμβεύουν στα εθνικά θέματα με την Αλβανία να προκαλεί κατά 52 Ελλήνων (ανεπιθύμητοι) και την Τουρκία να μην αναγνωρίζει τα 10 μίλια εναέριου χώρου κ.ο.κ.  

Η χώρα είναι σταθερά ακυβέρνητη: Ολόκληρη Ρόδος έμεινε επί ώρες χωρίς ρεύμα, ο Ισθμός κλείνει από τις καταλισθήσεις (!), μαθητές εισβάλλουν στο κλειστό υπουργέιο Παιδείας και μπαίνουν στο γραφείο του Υπουργού. Δεν τους νοιάζει. Κινούνται σταθερά στο τρίπτυχο "σκάνδαλα" - προσλήψεις (πάσης φύσεως) - επιδόματα, όλα μέσα στον κόσμο του ψεύδους που συντηρούν. Δεν τους βγαίνει τίποτε όμως, όλα τα κάνουν χειρότερα για τους ίδιους.

Για παράδειγμα, όλες οι μεθοδεύσεις σκανδαλολογίας των κυβερνητικών καταλήγουν σε ένα ταπεινωτικό φιάσκο, που θα έπρεπε να συνετίζει τους εμπνευστές  τους, αλλά αυτοί  - απίστευτο -  συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Το περίφημο σκάνδαλο Novartis π.χ. διέσυρε μέχρι και τον προσωρινό πρωθυπουργό κ. Πικραμμένο, ο οποίος απολογήθηκε με δάκρυα στη Βουλή για κάτι που δεν τον αφορούσε (παράπλευρη "απώλεια"). Τι προέκυψε από το σκάνδαλο Novartis; Τίποτα.

Η εταιρεία συνεχίζει τη δράση της, οι 5.000 γιατροί που έπαιρναν bonus δεν ενοχλούνται και οι 10 πολιτικοί που διασύρθηκαν είναι πάντα στα σπίτια τους χώρις τίποτε συγκεκριμένο.

Τώρα ανοίγουν άλλες υποθέσεις  - πάντα από τον χώρο της Υγείας - που πλέον αγγίζουν την φαιδρότητα και το κωμικό. Πάρτε για παράδειγμα την υπόθεση του νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν", όπου βρέθηκαν λεει και έγγραφα σε μια... κρύπτη (γελά όλο το Διαδίκτυο).

Όλα έχουν γίνει νόμιμα, το τίμημα πώλησης είναι μεγαλύτερο από αυτό που το πωλούν σήμερα και ο δήθεν κατηγορούμενος κ. Γεωργιάδης κυριολεκτικά  "γλεντά" όποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συναντά απέναντί του σε τηλεοπτικό πάνελ.

Όμως οι κυβερνητικοί δεν πτοούνται όπως είπαμε. Με τέτοιες ανυπόστατες μεθοδεύσεις συνεχίζουν τον κύκλο της ασημαντότητας και της ευτέλειας έχοντας πλέον έναν  στόχο: 

Να μιλάμε για αυτά και όχι για την καταρρέουσα οικονομία, την ταπεινωτική κατάσταση στα ΑΕΙ, την απόλυτη απουσία σχεδίου για τη χώρα και τόσα άλλα δεινά, που αν συζητηθούν θα καθορίσουν και το μέγεθος της ήττας τους στην κάλπη.

                               ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης