Στις εθνικές οδούς της χώρας χάθηκε εντελώς η λογική...

Μετά τα πανάκριβα διόδια σε όλη την Ελλάδα, που αποκλείουν τους μισούς Έλληνες από την μετακίνηση, το αφεντικό (Σπίρτζης) αποτρελάθηκε και νομοθετεί τον απόλυτο παραλογισμό. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την κίνηση των φορτηγών σε όλο το παλαιό οδικό δίκτυο της χώρας κάτι που δεν ισχύει πουθενά στον κόσμο και κανείς δεν γνωρίζει γιατί το κάνει.

Αυτό που θα καταφέρει είναι να ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ  τα έξοδα στον κλάδο των Μεταφορών αφού πέρα από τα διόδια θα έχουν και υπερβολικά κόστη στα καύσιμα.

Παράδειγμα: Φορτηγό που θέλει να μεταφέρει εμπόρευμα από Πάτρα σε Λαμία μέχρι σήμερα πήγαινε μέσω Ιτέας και πλήρωνε μόνο 32 ευρώ διόδια την Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.

Με τον παράλογο νόμο Σπίρτζη, το φορτηγό μπορεί να φτάσει μέχρι την Ιτέα. Μετά όμως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να συνεχίσει προς Λαμία, άρα μόνος δρόμος είναι να πάει μέσω Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών -Λαμίας. Αυτό σημαίνει 160 ευρώ διόδια και 400 χιλιόμετρα αντί για 180! Ποιος θα πληρώσει τα 300 ευρώ που προσθέτει ο Σπίρτζης στο δρομολόγιο;

Σημειωτέον ότι ο Σπίρτζης έχει αποτύχει τραγικά με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, τις διαδικτυακές εταιρείες ταξί, και όποιον άλλον κρατά ένα τιμόνι στα χέρια του (αφού άλλαξε και τον ΚΟΚ).

Τέλος είναι βέβαιον ότι ο αποκλεισμός των φορτηγών από το μισό εθνικό δίκτυο της χώρας θα καταπέσει στο ΣτΕ και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης