Στη φωτιά των Κυθήρων το κομματικό κράτος έπιασε πάτο

Όλοι γνωρίζουμε γιατί η Ελλάδα έχει ένα διαλυμενο κράτος εδώ και 40 χρόνια. Γιατί είναι κομματικό κράτος. Σε ΟΛΕΣ τις κρατικές θέσεις τοποθετούνται κατά βάση ανάξιοι, που έχουν τυφλή υποταγή στο κόμμα και είναι πειθήνια όργανα σε ότι τους ζητηθεί. 

Η τοποθέτηση των ανάξιων κομματικών έχει φοβερές επιπτώσεις. Πρώτα απ όλα επειδή δεν υπάρχει αξιοκρατία η συνταγή δεν είναι "γίνε ο καλύτερος στη δουλειά σου και θα ανταμειφθεις" αλλά γίνε ένας γλύφτης και ένας δούλος στο κόμμα ώστε αν αυτό κυβερνήσει να σε προάγει.

Ακόμη εγκαταστάθηκε η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ. Μην ανησυχείς κομματικέ δούλε σε όποια υψηλή θέση και να είσαι. Οποιαδήποτε εγκληματική ανιακνότητα σου θα καλύπτεται από το κόμμα που ξέρει πως να παρουσιάζει το μαύρο για άσπρο. Εσύ απλώς κάνε ότι σου λέμε.

Ωστόσο έστω κι ετσι, έστω και με κομματικούς αναξιοκρατικούς διορισμούς, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Όταν σε τοποθετούν καθαρίστρια από το κόμμα πρέπει να σκουπίζεις και όχι να αφήνεις τη δουλειά σου για να ψωνιζεις στα σούπερ μάρκετ. Όταν σε κάνουν αρχηγό της Πυροσβεστικής πρέπει να προλαμβάνεις ή έστω να σβήνεις φωτιές και όχι να τις αφήνεις να καταστρέφουν περιουσίες. 

Οι φοβερές αποκαλύψεις της "Καθημερινής" με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής να προσπαθεί να συγκαλύψει τους έχοντες ευθύνες στο Μάτι των 102 νεκρών, έδωσε μια νέα αδιανόητη διάσταση στο κομματικό κράτος που δεν την είχαμε καταγράψει. Δεν την ξεραμε. 

Στους διαλόγους που έγιναν, τον ακούμε να λέει ότι στις φωτιές στα Κύθηρα (κατακάηκαν το 2017) και τη Μάνη, δεν έστειλαν σκοπίμως εναέρια μέσα, ώστε να εκθέσουν τον τότε αρχηγο του Σωματος για ανικανότητα και να τον καθαρίσουν από την θέση του (κάτι που έγινε).

Έχουμε περάσει σε άλλη φάση κομματικής κτηνωδίας. Να κινδυνεύουν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ζωές και να καταστρέφονται οικονομικα περιοχές και οικογένειες μόνο και μόνο για κομματικές διευθετήσεις. Πως να το σχολιασει κανείς αυτό; Δεν υπάρχουν λόγια.

Αυτό που μας έβγαλε από τα ρούχα μας λοιπόν, ήταν η φράση που ακούγεται από τον πρώην αρχηγό της Π.Υ. που λέει: "... Για να καθαρίσει ο Καπέλιος (πρώην αρχηγός της ΠΥ) τον Βασιλειάδη (πρώην υπαρχηγός Επιχειρήσεων), τον άφησε και στα Κύθηρα χωρις εναέρια και στη Μάνη χωρις εναέρια". Το είπε και αναρωτήθηκα. Έγινε έτσι; Είναι δυνατόν; 

Ναι έγινε έτσι και το επιβεβαιώνει ο Δήμαρχος Κυθήρων Χαρχαλάκης που αποκαλύπτει: "... Η φωτιά είχε σβήσει αλλά είχε 10 μποφόρ και αναζωπυρώθηκε και έκαψε 25.000 στρέμματα.

Εκείνο το πρωί είχαμε 35 βαθμούς και μποφόρ. Ο υπαρχηγός είχε ζητήσει να ποτίσουν τη φωτιά για να μην έχουμε αναζωπυρώσεις και αυτό δεν έγινε. Και όπως αποδεικνύεται αυτό δεν έγινε γιατί ο αρχηγός ήθελε να φάει τον υπαρχηγό. Αυτά δεν γίνονται ούτε στην υποσαχάρια Αφρική".

Και συνεχίζει: "Τρια χρόνια μετά δεν με έχει καλέσει ούτε ένας αστυφύλακας να δώσω μια κατάθεση. Έχω ζητήσει από την Πυροσβεστική πόρισμα δεν μου έχουν απαντήσει. Μέχρι σήμερα δεν με έχουν καλέσει για κατάθεση ούτε εμένα ούτε τον αντιδήμαρχο πολιτικής Προστασίας.

Αυτό και μόνο δηλώνει πρόθεση συγκάλυψης. Με καλούν για μια φωτιά που έκαψε 150 τ.μ. να δώσω κατάθεση και για χιλιάδες στρέμματα δεν μου έχουν ζητήσει καμία κατάθεση. Μιλάμε για μια φωτιά που ενώ μπορούσε να σβήσει σε 2 ώρες την άφησαν να κάψει το 13% του νησιού μας". 

Επίλογος: Αφήστε την συγκάλυψη και πιάστε την φωτιά που δεν έσβησαν. Και αν όντως αποδειχθεί ότι το έκαναν σκόπιμα να ξέρετε ότι το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ έπιασε πάτο. Γιατί ναι, μπορέι να σε τοποθετούν όχι αξιοκρατικά αλλά κομματικά όμως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ για την οποία σε πληρώνουν οι φορολογούμενοι.

(ΥΓ: Γιατί έβαλαν αρχηγό τον συγκεριμένο; Για να κάνει του κεφαλιού του;.. Το πιστεύει κανείς στην Ελλάδα του κρατισμού;)

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης