Στην Ελλάδα η αλήθεια βρίσκεται σε καθημερινή άμυνα

Οι άνθρωποι που κυβερνούν τη χώρα έχει αποδειχθεί ότι είναι βιρτουόζοι στην διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Έχουν καταφέρει με ένα τσουνάμι ψευδών ισχυρισμών που διατυπώνονται κάθε μέρα οργανωμένα, από στρατευμένους δημοσιογράφους και στελέχη που περιφέρονται στα κανάλια αλλά και από τις εφημερίδες του νεοαυριανισμού, να επιβάλλουν το ψέμα σαν πραγματικότητα.

Με την τακτική αυτή έχουν βάλει ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ σε μόνιμη άμυνα. Μάλιστα η αλήθεια κατατροπώνεται διαρκώς και από ψέματα που θα ζήλευε και ο Μυνχάουζεν γιατί εδώ ισχύει το ότι, όσο πιο χοντρό είναι ένα ψέμα, τόσο πιο πιστευτό γίνεται. Η ΑΛΗΘΕΙΑ σχεδόν πάντα χάνει, από την τερατολογία, όταν γίνεται από επίσημα χείλη.

Τα ψέματα ξεκινησαν για να παρθεί η εξουσία - τότε ειπώθηκαν σημεία και τέρατα - αλλά συνεχίστηκαν και συνεχίζονται, για να καλύπτεται η μόνιμη αδυναμία τους να κυβερνήσουν. Είναι δε η βάση για να αναπτυχθεί το σχέδιο τους έως τις εκλογές και το οποίο είναι:

- Πόλωση με καταγγελίες κατά της ΝΔ ότι είναι η σύγχρονη... ακροδεξιά, που μάλιστα ακολουθεί και φασιστικές πρακτικές.

- Άλωση του κράτους με χιλιάδες προσλήψεις, βολέματα ημετέρων και κρατικές δουλειές που μοιράζουν αφειδώς στη νέα διαπλοκή.

- Διχασμός των Ελλήνων με βάση τον... εμφύλιο και το δήθεν δίλλημα "δεξιά-αριστερά".

- Προσκλήσεις σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ να έρθουν "για να συγκροτηθεί μια νέα κεντροαριστερά". Στόχος να αλωθεί το ΚΙΝΑΛ και να πάρουν την θεση του ΠΑΣΟΚ στον πολιτικό χάρτη. Ακόμη, θέλουν να αποκτήσουν και μεσαία στελέχη ώστε να μην λειτουργεί σε ένα κόμμα εξουσίας, μόνο το 3% του παλαιού ΣΥΡΙΖΑ.

- Στην πρώτη γραμμή δολοφονίες χαρακτήρων και απειλές φυλακίσεων για (αναπόδεικτα) σκάνδαλα.

Όλα τα παραπάνω γίνονται με την οικονομία να καταρρέει, αλλά επ΄αυτού δεν έχουν πρόβλημα με τους δανειστές. Επειδή υπογράφουν τα πάντα και διεκπαιρεώνουν κάθε εντολή τους, τους έχουν αφοπλίσει: Η Μέρκελ ξέρει την δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά σήμερα δεν βγάζει λέξη εναντίον της κυβέρνησης αφού της προωθεί το σκοπιανό.

                             ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης