Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν είμαστε Κροάτες... Επιστολή - σοκ των ποδοσφαιριστών της εθνικής ποδοσφαίρου

 

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Κροατίας ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ. Έδειξαν σε όλους μας, πως όταν σε μια χώρα κακοδιοικείται, υποφέρει από ένα σάπιο πολιτικό σύστημα και αδικεί τους πολίτες της, τότε ΟΛΟΙ έχουν την ευθύνη να αντιδράσουν.

Βλέπετε εδώ στην Ελλάδα του ωχαδερφισμού, η χώρα βουλιάζει στην παρακμή την αναξιοκρατία και το τυχάρπαστο αλλά είμαστε θεατές και δεν επεμβαίνουμε, όσες καταστροφές και να βιώνουμε από το ανίκανο κομματικό - πελατειακό τους κράτος.

Οι πάικτες της εθνικής Κροατίας που έφτασαν τελικό στο παγκόσμιο κύπελλο δημοσιοποίησαν μια επιστολή κόλαφα κατά των πολιτικώ της χώρας τους γράφοντας μεταξύ άλλων:

«Η Κροατία είναι η πιο φτωχή χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι μια χώρα που διοικείται από κακούς ανθρώπους, οι οποίοι είναι μέλη μιας οργάνωσης που έχει χαρακτηριστεί ως εγκληματική. Η κατάσταση στη χώρα είναι τέτοια που σύντομα θα είναι ανυπόφορη. 

Για το λόγο αυτό ζητούμε από τους πολιτικούς και όλους τους εκπροσώπους των αρχών που έχουν οδηγήσει τους κατοίκους στη μιζέρια, τη φτώχια και την απελπισία, να μείνουν μακριά από την εθνική ομάδα. Δεν είστε καλοδεχούμενοι στα αποδυτήρια, δεν θέλουμε να φωτογραφηθούμε μαζί σας και δεν θέλουμε να έχουμε κάποια χειραψία μαζί σας. Εσείς είστε οι υπεύθυνοι που η Κροατία είναι η πιο φτωχή ευρωπαϊκή χώρα. Υπάρχουν παιδιά που πηγαίνουν για ύπνο πεινασμένα, επειδή οι άνεργοι γονείς τους δεν έχουν τη δυνατότητα να τους προσφέρουν ένα γεύμα...".

"... Όλοι οι ποδοσφαιριστές, αλλά και το τεχνικό τιμ ενημερώνουμε πως όλα τα χρήματα από το Παγκόσμιο Κύπελλο θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά. Έτσι θα χρηματοδοτηθούν οι καλοκαιρινές τους διακοπές, για παιδιά που δεν έχουν δει ποτέ την Αδριατική θάλασσα...».

Δυστυχώς εμέις δεν είμαστε Κροάτες. Γιατί δεν περνά απαρατήρητο ότι την επιστολή την υπέγραψαν ΟΛΟΙ οι παίκτες, δεν λησαν δηλαδή χωρισμένοι ανάλογα με το τι ψηφίζουν.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης