Πλέον το λένε και οι ιδιοι: Δεν είχαμε ποτέ σχέδιο (Ούτε ποτέ θα έχουν)

Πολλές φορές υποστήριξαμε από αυτή την στήλη ότι τα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ησαν χρόνια ακυβερνησίας. Γράφαμε ότι δεν υπήρχε κεντρικό σχέδιο, ότι επίσης σε κάθε Υπουργείο δεν είχε σχεδιαστεί τίποτε και πως το μόνο που πρακτικά γινόταν ηταν να εφαρμόζουν έστω με πρόστιμα και καθυστερήσεις τις ευρωπαίκές μα ς υποχρεώσεις.

Είχαμε στηλιτεύσει επίσης την περιοδεία της κυβέρνησης στις 13 Περιφέρειες της χώρας όπου... εορταστικά, παρουσίαζαν δήθεν τοπικά σχέδια ενώ απαρριθμούσαν μια συρραφή έκθεσης ιδεων, εκκρεμών αιτημάτων και ευσεβών πόθων (και πάντως σε καμία περίπτωση σχέδια).

Τα έγραφα και με κατηγορούσαν ότι έγινα δεξιός, ότι πέρασα στη ΝΔ και άλλα φαιδρά. Οι ιδεολογικοί σκλάβοι δεν αντέχουν ούτε τις αλήθειες, ούτε την κριτική. Ζουν μέσα στο κομματικό τους κελί. Δεν θέλουν ούτε να βλέπουν, ούτε να ακούν, ότι τους κρίνει.

Έρχεται όμως τώρα ο κ Βούτσης και τι λέει δημόσια; Ακριβως ότι έγραφα επί χρόνια. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει γιατί δεν είχε σχέδιο, ότι δεν υπήρχαν σχέδια ούτε στα Υπουργεία και ότι αν και ησαν τρία χρόνια στην αξιωματική αντιπολίτευση δεν είχαν προτεοιμαστεί για τίποτε.

Εγώ θα το πάω λίγο παραπέρα κ. Βούτση. Ρίξατε την κυβέρνηση ενώ μπορούσατε να περιμένετε 9 μήνες (δημόσια πρόταση Σαμαρά, να έχει βγει η χώρα από τα μνημόνια και να γίνουν οι εκλογές, Σεπτέμβριο του 2015). Την ρίξατε χωρίς να είστε έτοιμοι, εντάξει. Πώς εξηγείτε κ. Βούτση το γεγονός ότι δεν αποκτήσατε την ικανότητα να κυβερνήσετε, ούτε στα 4,5 χρόνια που είχατε την εξουσία;

Υποστηρίζω πολύ σοβαρά ότι και 10 χρόνια να περνούσαν, ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν θα είχε σχέδιο για τη χώρα, δεν είναι ικανός για κάτι τέτοιο. Και αν θέλετε μια ακόμη απόδειξη δείτε τον στην αντιπολίτευση: Ούτε σε αυτήν έχει σχέδιο. Όπως έχουμε ξαναπεί, μόνο υπονομεύουν. (Δεν ξέρουν κάτι άλλο να κάνουν).

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης