Νέος πάτος από βήματος Βουλής με φοβερά ψεύδη και... τσιγάρο

Λέμε όχι στο σκουπιδαριό στην δημόσια ζωή είτε αυτό προέρχεται από δημοσιογράφους, είτε από πολιτικούς. Η μόνη μας άμυνα απέναντι στην λεκτική και νοηματική παρακμή είναι η αδιαφορία.

Προσωπικά, προσπαθώ να μην μπω στον κόσμο τους γιατί: α) Είναι αδύνατον να τους αντιμετωπίσεις β) Σύντομα θα είσαι μέσα στον σκουπιδοτενεκέ τους και άντε να βγεις μετά.

Περιγράφω συχνά - πυκνά βέβαια μια κατάσταση παρακμής για να εξηγώ τι συμβαίνει, αλλά επί προσωπων απέχω όσο μπορώ. Τα παιδια, οι ηλίθιοι και οι λαϊκιστές είναι ανίκητοι να ξέρετε. Ωστόσο όταν άκουσα από βήματος της Βουλής τον κ. Πολάκη να "αποκαλύπτει" ότι ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε στην οικογένεια του καταπιστεύματα, σπίτια στη Ζυρίχη, μετρητά κ.α. τον πίστεψα.

Ο ίδιος άλλωστε τον άκουσα να προτρέπει βουλευτές και ακροάτες: "Την είδατε τη διαθήκη του; Διαβάστε την, άνοιξε". Χρειάστηκε να περάσουν λίγες ώρες για να διαβάσω την οργισμένη αντίδραση της οικογένειας Αναστασιάδη που ανέφερε ότι η ΜΟΝΗ περιουσία που τους άφησε ο εκλιπών είναι μετοχές του "Πρώτου θέματος"... Ούτε ένα ευρώ και φυσικά ούτε ενα σπίτι.

Αν και... προπονημένος στην αναίδεια των επωνύμων του λαϊκισμού ειλικρινά την πάτησα και έγινα μέρος του σκουπιδαριού τους. (Φανταστείτε γράφω και άρθρο τώρα). Πιστεύω ότι τέτοια τερατολογία ξεπερνά και αυτή του Σώρρα που υποτίθεται ότι έχει 3 τρισ. δολάρια. Γιατί το Σώρρας δεν μίλησε από το βήμα της Βουλής αλλά από μια  καρέκλα του καφενείου του χωριού του. Το βήμα της Βουλής είναι θέση αξιών και μέγιστης ευθύνης.

Ακόμη γιατί υπάρχουν ορφανά παιδιά. στην οικογένεια Αναστασιάδη. Γιατί ο Πολάκης δεν θα ζητήσει συγγνώμη για την φοβερή αυτή απρέπεια και το ψεύδος. Γιατί στον δικό τους σκουπιδοτενεκέ αξίες όπως ο σεβασμός στην αλήθεια ή ο σεβασμός σε νεκρό δεν υπάρχουν.

Είχαμε και τον σωστό επίλογο στη νεα ντροπιαστική εμφάνιση Πολάκη: Μετά την περιδήνιση στο ψέμα, πήγε στο κυλικείο της Βουλής όπου πλέον απαγορεύεται το καπνισμα και ΟΛΟΙ οι βουλευτές οφείλουν να δώσουν το καλό παράδειγμα στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και αυτός ως πρώην υπουργός Υγείας με την παρέα του το μετέτρεψε σε παράνομο καπνιστήριο. 

(Ο βουλευτής Μπάκας είπε ότι αυτό δεν ήταν κακό γιατί πιο πέρα κάπνιζε και η κυρία Μπακογιάννη...).

                               ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης