Μαλέλης: Η καταστροφή που έφερε αυτή η ομάδα του μακιαβελισμού (ΣΥΡΙΖΑ)

Η οργή και ο θυμός δεν οφείλονται μόνο στα λάθη αλλά κυρίως σε μια ακραία μακιαβελική πολιτική που παρουσίαζε το άσπρο μαύρο και διεμβόλισε αρχές, αξίες και κατακτήσεις δεκαετιών.

Η αμοραλιστική ομάδα που κυβέρνησε και δυστυχώς ακόμη κυβερνάει ξεπέρασε τα όρια της ανοχής του δημοκρατικού πολιτεύματος.

  • Τσαλαπάτησε θεσμούς
  • Θεοποίηση το ψέμα
  • Δίχασε ακραία τους πολίτες και την κοινωνία θυμίζοντας άλλες εποχές
  • Κακοποίησε τον όρο Αριστερά
  • Πήγε πίσω την κοινωνία και
  • Άνοιξε πληγές που δύσκολα θα επουλωθούν. Η κακοδαιμονία και ο τρόπος διακυβέρνησης των τελευταίων δεκαετιών δημιούργησε πολλές στρεβλώσεις στο πολιτικό μας σύστημα. Κυρίαρχο στοιχείο οι πελατειακές σχέσεις . Είναι σαφές ότι με την κρίση έπρεπε να υπάρξει η υπέρβαση και η αλλαγή. Αυτό δεν έγινε λόγω δογματικών ξεπερασμένων ιδεοληψιών αλλά κυρίως από το γεγονός ότι μια παρέα εξουδιομανων έκανε ότι χειρότερο μπορούσε αποκλειστικά για τη νομη της εξουσίας. Ο φονταμενταλισμός του πελατειακού κράτους Γατζωμένη στην εξουσία η μικρή παρέα προσπάθησε μάταια να οικειοποιηθεί τον χώρο της δημοκρατικής παράταξης. Πλανήθηκε πλάνην οικτράν. Η Δημοκρατική Παράταξη ήταν και είναι ο βασικός πόλος της Προόδου της Ανάπτυξης της προστασίας των θεσμών. Η ...συντελεσθείσα δημοκρατική παράταξη ορισμένων δεν έχει καμία σχέση με την ιστορική παράταξη που αναγεννάται. Δεν έχει καμία σχέση με τα περί κανονικότητας που αναφέρουν γνωστοί αναλυτές. Καμία στροφή δεν έχει γίνει και το αντιλαμβάνονται όλοι και από την ...πύρινη αλαζονεία της βλακείας αλλά και με τους συμψηφισμούς της εξόδου από τα μνημόνια με τις εθνικές καταστροφές. Καμία «κανονικότητα» δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την πλήρη επικράτηση του Κινήματος Αλλαγής στον Προοδευτικό χώρο. Ξεκάθαρα!

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης