Λαφαζάνης - Βαρουφάκης πάντα στον κόσμο τους, μη έχοντας συνειδητοποιήσει την καταστροφή που έχουν προκαλέσει στη χώρα

"Η πολιτική κυρίως κρίνεται από τις συνέπειες των επιλογών" τονίζει ο κ. Λαφαζάνης σε άρθρο του στα "Νέα". Σοβαρά κ. Λαφαζάνη; Τότε να σας θυμίσουμες τις συνέπειες των δικών σας επιλογών:

1. Τρίτο μνημόνιο το χειρότερο κάθε προηγούμενου, ενώ θα καταργούσατε σε 24 ώρες το παλιό.

2. Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης: Όλο σταν παραμυθόκοσμο που περιγράψατε, στους ανύποπτους χαχόλους αυτής της χώρας.

3. Άδεια κρατικά ταμεία. Δεν έχετε να πληρώσετε ούτε συντάξεις και μισθούς αν και υπεξαιρέσατε όλα τα χρήματα Δήμων, Τσμείων κ.α.

4. Κλειστές Τράπεζες για πρώτη φορά μετά τον... Β Παγκόσμιο πόλεμο. Με τις επιχειρήσεις διαλυμένες και σε απόγνωση.Ένα μήνα μετά, σου επιτρέπουν ανάληψη 420 ευρώ/εβδομάδα.

5. Ψέματα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχετε ξεπεράσει και τον Μυνχάουζεν.

6. Αγαπήσατε τις υπουργικές καρέκελες περισσότερο και από αυτούς της επάρατης δεξιάς. Ενώ ψηφίσατε όχι, θέλατε να μείνετε και στα υπουργεία σας. Ακόμα και αυτοί της επάρατης δεξιάς πήγαιναν σπίτι τους όταν ψήφιζαν όχι, ήσαν πολύ πιο τίμιοι από εσάς.

7. ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Ούτε καν για την δραχμή. Πειράματα με τις ζωές των ανθρώπων.

Οπότε κ. Λαφαζάνη για πέστε μας: Πως κρίνετε τις συνέπειες των ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ επιλογών; Ή μήπως όλα τα παραπάνω έγιναν από... δαιμόνια που ίπτανται πάνω από την Ελλάδα και θέλουν να την καταστρέψουν.

Ακριβώς τα ίδια ερωτήματα πρέπει να διατυπώσει κανείς στον αξεπέραστο στην αερολογία Κ. Γιάννη Βαρουφάκη.

"Οι οικονομικές μεταρρυθμίσεις θα αποτύχουν, δηλώνει σε άλλη μία συνέντευξή του στο BBC, υποστηρίζοντας μάλιστα πως το πρόγραμμα «θα μείνει στην ιστορία ως η μεγαλύτερη καταστροφή μακροοικονομικής διαχείρισης που συντελέστηκε ποτέ».

Πώς φτάσαμε σε αυτό το πρόγραμμα που όντως θα αποτύχει κ. Βαρουφάκη; Μήπως καταστρέφοντας την χώρα και γκρεμίζοντας ότι όρθιο υπήρχε;

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης