Θέλουν χρόνο για να παραπλανήσουν την κοινωνία των παραιτημένων

Οι εκλογές είναι πλέον ορατές όποτε και αν γίνουν. Και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ενώ συμπληρώνει 4 χρόνια στην εξουσία δίνει μάχη να μείνει λίγο ακόμη. Γιατί; Όχι βέβαια για να ολοκληρώσει κάποιο σχέδιο που αφορά την χώρα. Τέτοιο σχέδιο ουδέποτε υπήρξε, ούτε και νοιάζεται κανείς να το εκπονήσει τώρα.

Οι πάντες γνωρίζουν ότι ακριβώς επειδή δεν υπήρξε το παραμικρό σχέδιο, αυτά τα 4 χρόνια, το κράτος έχει καταρρεύσει σε όλους τους κρίσιμους τομείς λόγω της παρατεταμένης ακυβερνησίας της χώρας. 

Η καθημερινότητα της βίας, τα σύνορα - σουρωτήρι, και ο πολιτικός κομπογιαννιτισμός σε κάθε τομέα, έχουν αποσαθρώσει τα πάντα. Γιατί αγωνιούν για παραπάνω χρόνο οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Το τον χρειάζονται; Τι δεν πρόλαβαν να "κάνουν";

Οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος έχει να κάνει με τις προεκλογικές παροχές προς άγραν ψήφων. Με νόμο θα καταργήσουν την περικοπή συντάξεων. Τα Χριστούγεννα θα μοιράσουν 700 εκατ. ευρώ σε όσους έχουν εισόδημα μέχρι 18.000. Θα δώσουν αναδρομικά σε ενστόλους, γιατρούς κ.α. Θα μειώσουν τις εισφορές επαγγελματιών. Θα δώσουν επίδομα στέγης. 

Επιπρόσθετα θα μοιράζουν χρήματα στους ΟΤΑ και αλλού και φυσικά θα προσλαμβάνουν. Θέλουν χρόνο για να κάνουν όσο καλύτερα μπορούν αυτό που έκανε πάντοτε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ: Στοχευμένες υποκριτικές παροχές για να βελτιωθεί το ποσοστό στην κάλπη.

Ο δεύτερος λόγος που θέλουν κι άλλο χρόνο, είναι η ναρκοθέτηση της επόμενης μέρας. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θέλουν ένα πολιτικό σκηνικό αβεβαιότητας και γενικευμένης σύγχυσης, μέσα από το οποίο να περιορίσουν τις δυνατότητες της επόμενης κυβερνησης και να εκβιάσουν "λύσεις" στις οποίες θα συμμετέχουν και αυτοί. 

Το ξεκίνησαν με την ψευδή δήθεν απλή αναλογική, το συνεχίζουν με ένα πλήθος συντονισμένων κινήσεων, όπως ότι ο Μητσοτάκης είναι ακροδεξιός, το ΚΙΝΑΛ θέλει να συνεργαστέι μαζί του και άλλα τραγικά για τον κοινό νου.

Μεθοδεύουν "λύσεις" όπως μια συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ (και άλλους) κατά της επάρατης ΝΔ, αλλά μην περιφρονήσετε και την ακραία συνεργασία... ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ (ποιος περίμενε συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΝΔ;). Άλλωστε μια τέτοια συνεργασία ΔΕΝ θα δεν είναι μεταξύ Αριστεράς και ΝΔ, αλλά μεταξύ μιας παρέας (του Μαξίμου) και ΝΔ.

Όλα αυτά απευθύνονται σε μια κοινωνία που είτε τα θέλει, είτε αδιαφορεί. Είναι μια κοινωνία βολεμένων, μεσαζόντων, απαίδευτων, στην καλύτερη περίπτωση μια κοινωνία παραιτημένων, που αρνείται να αντιδράσει και θα τρέξει στα ΑΤΜ, να πάρει την ελεημοσύνη των πολιτικών της ακινησίας. 

Γι αυτή την ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ στο ψέμα και την παρακμή κοινωνία χρειάζονται κι άλλο χρόνο οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Θέλουν να τους μοιράσουν καθρεφτάκια και ψεύτικη αριστερή κουλτούρα. Πρέπει να προλάβουν.

                                     ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης