Η Lady Gaga ξάφνιασε ευχάριστα

Ιδού μια κριτική για την Lady Gaga που ξεκινά με την φράση : "Η καλύτερη συναυλία των τελευτάιων χρόνων". Δηλαδή η Lady Gaga δεν είναι μόνο στημένη εικόνα; Γράφει ο Σάκης Δημητρακόπουλος (αφού ξεκαθαρίζει ότι πήγε με αρνητική διάθεση!).

"...Η δίωρη εμφάνισή της που ξεκίνησε στις 9:10 μετά από ένα τέκνο παραλήρημα της dj Lady Starlight, δεν άφησε περιθώρια για δεύτερες σκέψεις αφού ελάχιστα μόνο μετά από τους πρώτους ήχους από ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ «Artpop» αρχίσαμε να αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι σπουδαίο συνέβαινε.

Ξεχάστε τα εντυπωσιακά κοστούμια, ξεχάστε επίσης το πολύ όμορφο σκηνικό με τους παλ φωτισμούς κυρίως γαλάζια, μωβ και πράσινα χρώματα, ακόμη την αμέτρητη αστρόσκονη, τις φυσαλίδες, τα βίντεο που σιγόνταραν στην σκηνή. Ξεχάστε ακόμη και τα ίδια τα τραγούδια.

Το πρόγραμμα που παρουσίασε η Lady Gaga ήταν ένα ανηλεές σφυροκόπημα, ένα πάρτι υβρίδιο όλων των σύγχρονων μουσικών που έχει αγαπήσει το κοινό τα τελευταία 40 χρόνια. Με ένα «ύπουλο» τρόπο, την πλαστική ποπ διαδεχόταν, το γκλαμ ροκ, το οποίο παρέδιδε τα σκήπτρα στο φανκ, από εκεί στην τέκνο, τη σόουλ, το electroclash, το ιντάστριαλ και μία δυο γερές δόσεις από κλασικό αμερικανικό τραγούδι..."

"... Η ίδια μας άφησε άφωνους και συγκινημένους με τους ακροβατισμούς στη φωνή της που σε σημεία θύμιζε «μαύρη» ντίβα. Από τα 2.000 τετραγωνικά της σκηνής δεν πρέπει να άφησε ένα απάτητο, χόρεψε υπέροχα με τους επαγγελματίες χορευτές που την συνόδευαν και κυρίως είχε τόσο καλή επαφή με το κοινό που δεν έμενε ασυγκίνητος και ο τελευταίος στις κερκίδες του χαοτικού Ολυμπιακού Σταδίου..."
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης