Η ντροπή των τεκμηρίων (άχρηστοι δανειστές, άχρηστοι πολιτικοί)

Η τρόικα ζητά να καταργηθούν από 1.1 19 όλες οι ρυθμίσεις οφειλών προς το Δημόσιο. Όπως εξηγούν τα μνημόνια πλέον τελειώνουν μετά τον Αύγουστο ενώ σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν υπάρχει καθεστώς ρυθμίσεων, οι φόροι πληρώνονται στην ώρα τους.

Πρόκειται για μισή αλήθεια. Πράγματι σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν υπάρχουν ρυθμίσεις φόρων α) για να μην γίνει μέθοδος ΜΗ πληρωμής από τους πολίτες β) γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ εικονικοί φόροι.

Στην Ευρώπη κάθε φορολογούμενος πληρώνει τον φόρο που του αναλογεί ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ εισοδήματα. Αν είναι άνεργος όχι μόνο δεν πληρώνει ούτε λένα ευρώ αλλά επιδοτέιται κι όλας μονίμως. Τι έχει να μας πει η τροίκα για τα τεκμήρια που εφάρμοσαν στην Ελλάδα οι φελελεύθεροι, μετά οι σοσιαλιστές και τώρα οι αριστεροί;

Κάποιος με μηδενικά εισοδήματα μέσα στην κρίση, αν έχει ένα σαραβαλάκι 25ετίας τον "φορτώνουν" με εικονικό εισόδημα τουλάχιστον 4.000 ευρώ. Αν έχει και μια καλύβα στο χωριό του άλλα τόσα (συν τον ΕΝΦΙΑ). 

Αν είναι παντρεμένος (;) του προσθέτουν άλλα... 5.000 ευρώ! Έτσι ο μηδενικών εισοδήμάτων πολίτης που σύμφωνα με το κουρελιασμένο Σύνταγμα (άρθρο 4) "θα πρέπει να συνεισφέρει στην οικονομία της χώρας με βάση τις δυνατότητές του", εμφανίζεται να έχει το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ εισόδημα των13.000 ευρώ.

Υπολογίστε τώρα ότι θα πρέπει - ο μη έχων εισόδημα - να προσκομίσει και δαπάνες με κάρτα ύψους 1.300 ευρώ για να μην φορολογηθέι έξτρα με 22%. Από που; Από το μηδέν; Επίσης ότι μέχρι πρότινος τον φορολογούσαν σας ελεύθερο επαγγελματία δηλαδή με 29%, άρα του ζητούσαν... 3.770 ευρώ φόρο! Μόνο ένα κράτος - γαϊδούρι μπορεί να έχει μια τέτοια αξίωση και υπουργοί - γαϊδούρια να το εφαρμόζουν ελαφρά τη καρδία.

Θέλουν οι Ευρωπαιοι να πληρώνουν οι Έλληνες μετρητά τους φόρους τους; Καταργείστε τα τεκμήρια. Θέλουν να μην υπάρχουν δόσεις; Ναι για τους αληθινούς φόρους από τούδε και στο εξής. Οι προηγούμενοι είναι αδύνατον να πληρωθούν μετρητοίς (στις περισσότερες περιπτώσεις ούτε με 200 δόσεις).

Οι δανειστές δεν μπορεί να θέλουν να μας κάνουν Ευρώπη μόνο όταν είναι να πληρώνουμε. Πρέπει να είμαστε Ευρώπη και όταν μας καταλογίζουν ΔΙΚΑΙΟΥΣ φόρους. Αυτό με τα τεκμήρια γιατί κάνουν ότι δεν το βλέπουν;

                          ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης