Η ντροπή της EΡΤ και οι κακουργηματικές πράξεις που κανείς δεν ασχολείται

Η υποκρισία στην ελληνική πολιτική σκηνή φτάνει τα όρια της γελοιότητας και δυστυχώς αυτό το "στήνουν" όλοι: Πολιτικοί και ΜΜΕ. Δείτε τις συζητήσεις που κάνουν για την απόφαση της ΝΔ να μην στείλει πια στελέχη της στην ΕΡΤ μετά τον ανάρμοστο σχολιασμό ενός "δημοσιογράφου" σε (κομματική...) εκπομπή.

Όλες οι συζητήσεις μιλούν για τα όρια του δημοσιογράφου, για το αν πρέπει ένα κόμμα να κάνει εμπάργκο σε Μέσο Ενημέρωσης (ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει στον ΣΚΑΙ και η ΝΔ στην ΕΡΤ) κ.ο.κ. Πρόκειται για αφελείς συζητήσεις που σε κάνουν να σκέφτεσαι: Αυτό είναι το επίπεδό τους ή απλώς κρύβουν πάλι κάτω από το χαλί την αλήθεια;

Η περίπτωση της ΕΡΤ είναι ένα διαρκές οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα. Αν η Ελλάδα είχε μια Δικαιοσύνη αντίστοιχη των ΗΠΑ, της Γαλλίας ή κάποιας σοβαρής χώρας, δεκάδες άνθρωποι που την διοίκησαν και άλλοι τόσοι που είχαν την πολιτική ευθύνη θα είχαν πάει φυλακή.

Ένας Οργανισμός 2.500 στελεχών κρατά σε παροπλισμό εκατοντάδες έμπειρα στελέχη και:

α) Κάνει δημοσιογραφικές εκπομπές προσλαμβανοντας εξωτερικούς υποταγμένους "δημοσιογράφους" που αποθεώνουν την κυβερνηση και υβρίζουν συνολικά όλη την αντιπολίτευση. Για τις εκπομπές αυτές καταβάλλονται υπέρογκα ποσά ενώ θα μπορούσαν να γίνουν ΔΩΡΕΑΝ (από τους μόνιμους αλλά παροπλισμένους).

β) Δίδει σε εξωτερικούς συνεργάτες - κολλητούς ένα σκασμό δουλειές (εκπομπές, σίριαλ κ.α) αφήνοντας πάντα παροπλισμένους τους εσωτερικούς που φυσικά πληρώνονται για να μην κάνουν την δουλειά των κολλητών.

γ) Προσλαμβάνουν άλλους 230 αργόσχολους - βλέπετε έρχονται εκλογές.

Τα παραπάνω είναι βαριά οικονομικά εγκλήματα, τρομερές σπατάλες, που θα έπρεπε να οδηγούν τους εμπνευστές τους στα εδώλια με κακουργηματικές διώξεις. Αλλά δεν είναι μόνον αυτό.

Βαρύ κοινωνικό έγκλημα είναι η μετατροπή της ΕΡΤ σε όργανο του Νεοαυριανισμού με σκληρούς κομματικούς "δημοσιογράφους" που πολύ εύκολα τοποθετήθηκαν με αδρές αμοιβές για να υβρίζουν, να λοιδωρούν και να ψεύδονται.

Μετά από όλα αυτά (και πολλά άλλα ακόμα χειρότερα, πιστέψτε με) με τι υπομονή να παρακολουθήσει κανείς συζητήσεις για τα όρια των "δημοσιογράφων" της ΕΡΤ; Ποια όρια; Αφού το Μαξίμου τους δίνει τις σχετικές εντολές πληρώνοντας τους με τα λεφτά των φορολογουμένων.

                      ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης