Ελλάδα: Tυχοδιωκτικά μορφώματα υποκρίνονται κόμματα και ιδεολογίες

Το κόμμα που είναι στην εξουσία σήμερα στην Ελλάδα, δεν είναι αριστερό, σοσιαλιστικό, κομμουνιστικό .ή οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι καν κόμμα. Είναι ένα περίεργο μόρφωμα* όπου ομάδες προσώπων συνυπάρχουν γιατί η παραμονή στην εξουσία έχει μετατραπεί σε προσωπικό αυτοσκοπό.

Αυτό το πρωτόγνωρο μόρφωμα δεν μπορεί να περιγραφεί γιατί α) Δεν έχει κανένα κυβερνητικό σχέδιο ώστε να μπορεί κανείς να καταλάβει τι εκπροσωπούν β) Έχουν βάλει έναν αυτόματο πιλότο στην λειτουργία της κοινωνίας και την έχουν εγκαταλείψει ακυβέρνητη και βυθισμένη σε ένα χάος που περιγράφεται από την βία κάθε μορφής ή την περιοδεία Τούρκων πολιτικών στη Θράκη "των 150.000 ομοεθνών τους". γ) Ανθρώπινοι χαμελαίοντες αλλάζουν χρώμα, απόψεις, ιδέες και πρακτικές ανάλογα με το περιβάλλον.

Είναι και με τον Κάστρο και με τον Τραμπ. Και με τα μνημόνια και κόντρα στα μνημόνια. Και με την Εκκλησία και κόντρα σε αυτήν κ.ο.κ. Για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει μια κυβέρνηση που δεν εκφράζει τίποτε, αλλά αναλαμβάνει να τα εκφράζει και όλα! Ότι νάναι!

Όλο αυτό το ευτελές και ανυπόληπτο μόρφωμα ολοκληρώνει την τακτική του με το ψεύδος. Ο Τσακαλώτος φέρνει αυτοκινητοβιομηχανίες στην Ελλάδα την ώρα που εταιρείες μας εγκαταλείπουν. Ο Τσίπρας βλέπει μια ασφαλή Αθήνα γεμάτη από τουρίστες την ώρα που τους κατακλέβουν βαλίτσες, κινητά και πορτοφόλια ακόμη και στο Μετρό. 

Λένε ότι έφτιαξαν τους αυτοκινητόδρομους την ώρα που η ΕΕ δέσμευσε τα χρήματα του ΕΣΠΑ, πλήρωνε αυτή τις εταιρείες και είχε ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ τα αρμόδια υπουργεία από το να τα... πλησιάζουν. Θριαμβολογούν ότι η ΕΛΑΣ έχει επιτυχίες ενώ την έχουν εγκαταλείψει χωρίς οχήματα, κονδύλια, στελέχη και της έχουν απαγορεύσει να συλλαμβάνουν αυτούς που καίνε τρόλεί και αυτοκίνητα πολιτών.

Αυτή η επίθεση σκοταδισμού έχει εμποτίσει την ελληνική κοινωνία με απάθεια, αδράνεια και αδιαφορία. Οι πολίτες έχουν εγκαταλείψει τα κοινά και μοιάζει να έχουν αποδεχθεί την ηθική βαρβαρότητα του Μορφώματος σαν κάτι αναπόφευκτο στην αρχή, σαν κάτι σύνηθες στη συνέχεια!

Θέλουν να παραμείνουν στην εξουσία μέσα από την ισοπέδωση. Να καταστήσουν την Ελλάδα έναν Ερειπιώνα τον οποίο εύκολα να τον ξεγελούν για να τον κυβερνούν**.

(*Μορφώματα είναι φυσικά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης στα οποία δεν υπάρχει  ίχνος δημοκρατίας, όργανα, σχέδιο και επαφή με την κοινωνία ή μέρος αυτής. Τυχοδιωκτισμός).

** "Κυβερνώ" στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια: Αλώνω το κράτος, το μετατρέπω σε ιδιοκτησία μου και το καταληστεύω, το λαφυραγωγώ προς ίδιον όφελος, χωρίς φυσικά να κυβερνώ πραγματικά).

                       ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης