"Γιαουρτώνοντας" τον πολιτικό αντίπαλο (πως να σε αντιμετωπίσει μετά;)

Φανταστείτε έναν πυγμαχικό αγώνα επιπέδου. Ο πρώτος πυγμάχος ανεβαίνει στο ριγκ απολύτως έτοιμος, με τα γάντια του, την μπέρτα, τους φροντιστές του και αναμένει τον αντίπαλό του. Αυτός, εμφανίζεται λίγο μετά και τον αρχίζει... στις γιαουρτιές μην σας πω και στα κλούβια αυγά.

Πώς μπορεί να διασώσει την εικόνα του ο πυγμάχος έχοντας γεμίσει λεκέδες; Μπορεί αν κινείται χορευτικά στο καναβάτσο, να περιορίσει την ευτέλεια που βιώνει από τις συνεχέις γιαούρτες που δέχεται; Όχι. Η εικόνα του γιαουρτώματος και του κλούβιου αυγού έχει επιβληθεί και φυσικά ούτε ο αγώνας μπορεί να γίνει.

Αυτή ακριβώς είναι η μόνιμη τακτική της κυβέρνησης εδώ και μήνες. Κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί τους, να ανοίξει έναν οποιοδήποτε πολιτισμένο και δημιουργικό διάλογο. Η καθημερινή ατζέντα που βάζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι λάσπη, ψεύδη, πομφόλυγες, ένας χείμμαρος σκουπιδιών που τελειωμό δεν έχει.

Όλα αυτά είναι γιαουρτώματα και κλούβια αυγά που τα πετάνε με τα καθοδηγούμενα από αυτούς στημένα χυδαία δημοσιεύματα του νεοαυριανισμού, τις δικαστικές διώξεις πολιτικών αντιπάλών χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, τα προσβλητικά καθημερινά τους ψεύδη, τις παραπλανήσεις, όλη η τακτική τους.

Αυτοί οι λεκέδες όμως, έχει καταντήσει να είναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ συζήτηση στη χώρα γιατί όπως είπαμε και με το παράδειγμα του πυγμάχου, πώς να αντιμετωπίσεις τις γιαουρτιές; Δεν γίνεται. 

Τα υπόλοιπα κόμματα έχουν συνειδητοποιήσει το πρόβλημα του... γιαουρτώματος και κυριολεκτικά δεν έχουν τρόπο να το διαχειριστούν. 

Τι να πεις όταν τους ακούς να λένε πως θα κάνουν 35.000 προσλήψεις και θα επιστρέψουν συντάξεις την ώρα που οικονομικά η χώρα βουλιάζει; (οι ελληνικές τράπεζες καταποντίζονται στο Χρηματιστήριο, οι οφειλέτες Δημοσίου έφτασαν τα 4.500.000, όλοι οι δείκτες καταρρέουν κ.ο.κ. και αυτοί μιλάνε για οικονομικό θαύμα - να το γιαούρτωμα).

                           ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης