Αυγιανιστές - "δημοσιογράφοι", μια εξέλιξη του νεοαυριανισμού

Ο αυριανισμός και οι αυριανιστές μπήκαν στην πολιτική ζωή του τόπου και την κοινωνία όταν υψηλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τότε, τους πολιτικούς τους αντιπάλους εναγκαλίστηκαν με το τέρας της "Αυριανής" και με υλικά την λάσπη, τα ψεύδη, τα φοβερά χτυπήματα επί προσωπικού, τους κατατρόπωναν.

Κάποια στιγμή το τέρας γύρισε και έφαγε τους ίδιους αλλά γι αυτό ουδείς απολογήθηκε. Ειδικά ο βασικός εμπνευστής του εναγκαλισμού, σήμερα κρύβεται διαρκώς...

Τώρα, επί ΣΥΡΙΖΑ έχουμε μια προχωρημενη εκδοχή του "Αυριανισμού", τον "Αυγιανισμό". "Δημοσιογράφοι"  της εφημερίδας "Αυγή" που συνέτριψε την μακρά ιστορική της διαδρομή παίρνοντας την σκυτάλη του αυριανισμού (μαζί με Χωνιά, Ντοκουμέντα, οργανωμένα τρολαρίσματα κ.ο.κ.), αποστέλλονται καθημερινά στα κανάλια και υβρίζοντας, φωνάζοντας, απειλώντας και φυσικά ψευδόμενοι, κατατροπώνουν κάθε άλλη φωνή, μαχόμενοι μόνο για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όποιες και αν είναι αυτές, όσο ανυπόληπτες ή βρωμερές.

Αυτοί οι από κάθε άποψη αξιοθρήνητοι "δημοσιογράφοι" - αυγιανιστές,που είναι υπηρέτες κόμματος με την δήθεν ιδιότητα του δημοσιογράφου, θα έπρεπε προ πολλού να έχουν διαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ αλλά σιγά τα ωά. Που είναι η ΕΣΗΕΑ;

Επειδή τίποτε δεν γίνεται από μόνο του φυσικά, οι αυγιανιστές δεν κατευθύνονται από την "Αυγή" αλλά απευθείας από το κυβερνητικό κόμμα, που τους δίνει καθημερινά "γραμμή" για το τι θα πουν. (Έτσι γινόταν και επί ΠΑΣΟΚ με την "Αυριανή")

Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι ποιο είναι το αντάλλαγμα αυτής της υπηρεσίας που παρέχουν. Τι κερδίζουν οι αυγιανιστές από αυτόν τον προσωπικό τους διασυρμό; Δεν φαντάζομαι να μην ξέρουν, ότι όλοι μας, τους έχουμε πάρει χαμπάρι.

                         ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης